banner333

banner309

Şiran Devlet Hastanesine 4x4 Ambulans

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde vatandaşlara hizmet sunan Devlet Hastanesine, bölgenin kış şartları da göz önünde bulundurularak gönderilen 4x4 jip ambulans törenle hizmete girdi.

Şiran 28.04.2013, 00:10
Şiran Devlet Hastanesine 4x4 Ambulans
banner400
 Hastane yönetimi tarafından kurban kesilerek hizmete sunulan ambulans için düzenlenen törene AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiran AK Parti İlçe Başkanı Bekir Kara, Kelkit İlçe Başkanı Ahmet Güler, Yeşilbük Belde Başkanı Efendi Şahin, hastane personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Dualar ile kesilen kurbanın ardından Ambulansın kazasız belasız hizmet yapması için toplu dua edildi. Hastane yöneticileri ilçede hizmete sunulan ambulansın zor şartlarda hastalara ulaşmak için tasarlandığını ve tam donanımlı olduğunu söyledi.

Ambulansın kış aylarında lastiklerinin çıkarılarak palet sistemi ile donatıldığını, böylelikle kar nedeniyle ulaşılamayan noktalara ulaşabileceklerini kaydeden yetkililer, "Kesintisiz hizmet sunma hedefimiz için ambulansın hastanemize gelmesine katkı sağlayan sayın vekillerimize, İl Sağlık müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız. Şiran halkımız bu hizmetin en güzeline layıktır." dedi.

Milletvekili Üstün ise ambulansın Şiran'a hayırlı olmasını temenni ederek "İnşallah hiç kullanmamız gerektiren bir durumla karşılaşmayız" dedi ve törenin ardından hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38