banner333

banner309

Kadın Doğum Doktoru Göreve Başladı

Şiran Devlet Hastanesine yeni atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Özlem Ece Başaran görevine başladı.

Şiran 16.07.2019, 18:11
Kadın Doğum Doktoru Göreve Başladı
banner400

Geçtiğimiz aylarda Şiran Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanının istifa ederek Şiran’dan ayrılmasının ardından boş kalan kadroyu yeni atanan kadım doğum uzmanı doldurdu.

Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile yaklaşık iki hafta önce Şiran Devlet Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Özlem Ece Başaran hasta kabulüne başladı.

Göreve başladığı günden itibaren hastaları ile yakından ilgilenen Başaran, hastane bünyesinde yeni atanacak anestezi uzmanı ile normal doğum ve sezaryen doğumunun yanı sıra birçok ameliyatın açık ve kapalı şekilde yapılabildiğini ifade etti.

Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kamil Serin konu hakkında yaptığı açıklamada, “Hastanemiz bünyesinde görevine başlayan Kadın Doğum Uzmanımız başarılı şekilde çalışmalarını yürütmektedir. Hastanemizin Anne Dostu ve Bebek Dostu unvanlarını alan Türkiye´deki sayılı hastanelerden biri olması sebebiyle Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı kadromuzun hiçbir zaman boş kalmayacağını ümit etmekteyiz. Ameliyathanemiz doktorumuzun doğum ve kadın hastalıkları ameliyatını başarılı şekilde yapabileceği kapasiteye sahip. Normal doğum ve sezaryen ile doğumun yanı sıra kadın hastalıklarında açık ve kapalı ameliyat ile doğum öncesi ve sonrası takiplerinin titizlikle yapıldığı hastanemiz, hamile anne adaylarını Başka Hastanelere sevk yapılmada kendi bünyesinde tedavisini yapabilecek donanıma sahiptir.” dedi.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59