banner333

banner309

Altıparmak, Projelerini Açıklıyor

Ak Parti Şiran Belediye Başkan adayı Yavuz Altıparmak projelerini açıklamya balşadı. İlk Proje Sanayi Sitesi'nin kurulması

Şiran 13.02.2014, 17:52 13.02.2014, 18:32
Altıparmak, Projelerini Açıklıyor
banner400
AK Parti Şiran Belediye Başkan adayı Yavuz Altıparmak, adaylık süreci kesinleştikten sonra projelerini açıklamaya başladı.

Geçtiğimiz ay ilçe Kaymakamı Murat Özdemir ve AK Parti Şiran İlçe Başkanı Bekir Kara ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı ziyaret ettiklerini hatırlatan Belediye Başkan Altıparmak, bu ziyaretin meyvelerini vermeye başladığını söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ramazan Yıldırım’ın kendisini arayarak Bakan Fikri Işık’ın talimatı ile Şiran ilçesine sanayi sitesi yapılması için gerekli çalışmaların süratle başlatıldığı müjdesini verdiğini kaydeden Altıparmak, “Belediye Başkanlığımızın iki yıldır yaptığı çalışmalar neticesinde, kurumlarla ilgili çalışmalar bitirilmiş olup 06.02.2014 tarihinde Şiran Belediye meclisinde aldığı kamu yararı kararı ile Sanayi Sitesinin kurulacağı alana ait bürokratik işlemlerin tamamlanması için çalışmalar hızla devam etmektedir.” dedi.

Yeni kurulacak sanayi sitesi ile birlikte ilçede bulunan tüm oto galeri, mobilya, oto lastik, mermer ve doğrama atölyelerinin merkezden siteye taşınacağını ve ilçenin daha modern bir görünüme kavuşacağı müjdesini veren Altıparmak, mevcut altyapı çalışmalarından sonra modern bir ilçe oluşturmak adına üst yapı çalışmalarından birisi olan Sanayi Sitesi çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ve en kısa sürede hizmete açılacağını bildirdi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (6)
has 10 yıl önce
yavuz bey, kadir yıldız'ın 5 yıl önce şiranda ortaya attığı projeye sahip çıkmakla doğrusunu yapmıştır. gerçi o günlerde yavuz beye göre saçma bir fikirdi ama geçte olsa kadir beyin projelerine devam ediyor. malpazarı fikrini eline yüzüne bulaştırdığı gibi olmaz umarız. şiran sanayi sitesindekiler o dönemler kadir beyin bu organizasyonu yaparken en büyük taşı kimin koyarak engel çıkardığını iyi bilir, değil mi sayın başkan.
salih 10 yıl önce
yavuz yaptığın hayvan pazarı varya terminalin yanında onu kaldır sanayiyi oraya yap .)))))) sen ancak bundan anlarsın.
köylü 10 yıl önce
hayvan pazarı kapandı.köylü kasaplara satıldı sevinin. kul hakkı yiyenler kusacak bunuda bilin.
osman 10 yıl önce
merak etmeyin size çok güzel hayvan pazarı yapıcak eminim yavuz başkan..
köylü 10 yıl önce
sankii cokk hayvanınızzz varr mezbahaneyıı cokk sevıyseezz yenıdennn yaparrrr hayvan pazarını oraya tekrarrr .....sizz dahaa bu zihniyetlee yerınız de sayarsınızzz siyaset karalamacıları .....hatalı sollama öldürür hatalı oylama süründürür dıkkatt edin
FsM2 10 yıl önce
kemal sunal projeleriii..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38