banner333

banner309

Bizi Anlayışla Karşılayın

Voleybolu Gümüşhane’ye sevdirdi, voleybola ilgi olmayan şehirde adeta yeniden doğarak gönülleri fethetti.

Ünsal Group Şiran Akademi 04.12.2020, 10:42
Bizi Anlayışla Karşılayın
banner400

Voleybolu Gümüşhane’ye sevdirdi, voleybola ilgi olmayan şehirde adeta yeniden doğarak gönülleri fethetti.

Ümit Terzi, son iki hafta da biri erteleme diğeri lig müsabakasında (Hatay Büyükşehir – Malatya Büyükşehir) alınan iki mağlubiyeti değerlendirdi, taraftarlara böyle seslendi.

Terzi, sezona yeteri kadar çalışarak hazırlanamadıklarını, transferlerin bazı nedenlerden dolayı gecikmesi sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ‘Ben bu kulübe hangi düşünce içerisinde geldiğimi biliyorum. Benim kitabımda pes etmek yoktur, eksikliklerimizi göreceğiz ve yarışa kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi Şiranlı voleybol severler anlayışla karşılasınlar onların beklentileri biliyoruz, en kısa sürede toparlanıp iyi sonuçlarla tanıştıracağız’ dedi.

Ligin iyi ekiplerden oluştuğunu belirten Terzi, ‘Bu ekipte inançlı voleybolu bilen oyunculardan kurulu, 1.lig en az efeler ligi kadar kaliteli, onun içindir ki zor mücadeleler oluyor ve bundan sonraki mücadeleler de böyle olacak. İnançlıyız, Şiran Akademiyi en iyi noktaya taşımak istiyoruz. Aldığımız iki mağlubiyetten dolayı elbette üzüntülüyüz ancak gerçeklerde ortada, mücadelemiz sürecektir, kimsenin şüphesi olmasın’ diye konuştu.

Ümit Terzi, yönetime olan inancını da ”Mücadeleden asla vazgeçmem, yönetim bize inanıyor, biz de onlara verilen sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz’ şeklinde dile getirdi.

Kaynak: GÜNDOĞUMU

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38