banner333

banner309

12.11.2012, 00:05

Samet'den Altın Vuruş!

Ligin iki flaş takımının karşı karşıya geldiği Gümüşhanespor-Kahramanmaraş Belediye maçı,oldukça soğuk bir havada ve yağan yağmurun etkisiyle sılak bir zeminde oynandı.Bu maçın sonucu üst sıraları yakından etkileyecek bir özelliğe sahipti.

Gümüşhanespor ilk yarıda ev sahibi olmanın avantajı ile Kahramanmaraş kalesine gidiyor,rakip takım sert ve agresif oyunu ile Gümüşhanespor’u oynatmamaya çalışıyordu.Konuk ekip agresif ve sert futbolunu devam ettirince, maçın 27.dakikasında Tarık’ın çift sarı karttan atılmasıyla,maçın geri kalan kısmını 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Gümüşhanespor ilk yarıda özellikle Tekin’in bulunduğu sağ kanattan ataklar geliştiriyordu.Buna nazaran sol kanatta görev yapan Yılmaz’ın koşuları sonuç vermedi.Tam ilk yarı böyle bitecek derken 45+4’te Tekin ile başlayan atakta zuak kale direğine kafa ile indirilen topa iyi yükselen Samet Gümüşhanespor’umuzu 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Golün ardından hakemin düdüğü ile soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdik.

Maçın ikinci yarısında Kahramanmaraş Belediyespor 10 kişi olmasına rağmen başabaş bir mücadele sergiledi.Bunun yanında kırmızı beyazlılar geliştirdikleri ataklarla,pozisyon bulmasına rağmen Maraş kalecisini geçemedi.

1-0’ın verdiği moral bozukluğu ile agresifliğe devam eden rakip takım futbolcuları,her düdükten sonra hakeme itiraza devam ettiler.Dakikalar ilerledikçe bu sertlik,oyun içerisinde gerginliğide beraberinde getirdi.

Gümüşhanespor maçın son bölümlerine doğru skoru koruma eğilimine gitti.Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maç,yağan yağmurun etkisi ile karşılıklı top kayıplarına neden oldu.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte çok önemli üç puanı cebine koyan Gümüşhanespor yoluna emin adımlarla devam ediyordu.

Maçın sonunda hakemin bitiş düdüğü ile beraber Kahramanmaraş Belediye’li bazı futbolcuların futbolcularımıza saldırmalarını kınıyorum.Sonuçta bu bir oyun,kazanmakta var kaybetmekte.Birilerinin bunu Kahramanmaraş’lı futbolculara söylemesi gerekiyor.Öfke duygularınıza hakim olamıyorsanız tam profesyonel olamazsınız.

Haftayı üç puanla kapatan Gümüşhanespor’umuzu tebrik ediyorum.Üstün mücadele örneği sergilediler.

S  A Y G I L A R I M L A…

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22