Skinceuticals Güneş Kremi

Sağlık 07.06.2022, 13:22
Skinceuticals Güneş Kremi

Skinceuticals Güneş Kremi

Güneş, erken yaşlanmanın ve cilt lekelerinin önde gelen nedenlerinden biridir. Güneş kremi olmadan güneşin UV ışınları cildin katmanlarında bulunan "elastin" adı verilen liflere zarar vererek cilde yumuşaklık verir ve sarkmasına neden olur. Cilt kırışıklıklarının ana nedenlerinden biri, güneş kremi kullanmadan güneş ışığına uzun süre maruz kalmaktır. Korunmasız güneş ışığına maruz kalmak, kırışıklıklar, lekeler, soyulma, cildi destekleyen kolajen azalması ve cilt kanseri gibi uzun süreli birçok olumsuz etkiye neden olabilir. Cilt kanserini önlemenin en etkili yollarından biri güneş kremi kullanmaktır. Skinceuticals Güneş Kremi ile sağlıklı bir güneş yanığı mümkündür.

Skinceuticals Güneş Kremi Etkileri Nelerdir?

Güneş koruyucu kremler, cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyabilir ve faydalı etkilerinden faydalanabilir. Kemikleri ve dişleri güçlendirmek için en güçlü ve önemli vitaminlerden biri olan D vitamini, güneş ışığına maruz kaldığında vücut tarafından üretilir. Skinceuticals Güneş kremi sürmek sizi güneşin zararlı etkilerinden korur ve D vitamin almanızı sağlar.

Skinceuticals Güneş Kremi Önemi

En sağlıklı şekilde Ultraviyole ışınları bulutlara nüfuz edebilir, bu nedenle güneşin olumsuz etkileri bulutlu günlerde bile devam eder. Bu nedenle hem bulutlu hem de güneşli günlerde koruyucu kremler kullanılmalıdır. Güneş kremi kategorisinde yaz dönemine uygun birçok ürün seçeneği ve kış dönemine uygun birçok ürün seçeneği bulunmaktadır. Bu ürün seçeneklerinden ihtiyacınıza göre ihtiyacınız olan ürünü kolayca bulabilirsiniz. Skinceuticals Güneş Kremi çeşitlerine https://www.recete.com/skinceuticals/gunes-kremi-ve-koruyucular/ sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09