banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Kampüsüne Aşı İstasyonu Kuruldu

Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü salgınla mücadele kapsamında il genelinde yürüttüğü aşı seferberliğine aralıksız devam ediyor.

Sağlık 05.10.2021, 17:23
Gümüşhane Üniversitesi Kampüsüne Aşı İstasyonu Kuruldu
banner400

 İldeki aşılama oranını maksimum seviyeye çıkarmak için yürütülen aşılama çalışmaları kapsamında, daha önce şehrin en işlek noktalarına mobil aşı istasyonları kurulmuştu.

Gümüşhane’de üniversitenin açılması, öğrencilerin şehre gelmeye başlaması hem şehirde, hem de mevcut aşı noktalarında hareketliliği de beraberinde getirdi.

 Bu kapsamda, Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü hemen harekete geçerek şehre gelen öğrencilerin aşılarını hızla yaptırabilmeleri için, üniversite kampüsüne aşı istasyonu kurarak aşı çalışmasını başlattı.

 Üniversite kampüsünde kurulan mobil aşı istasyonu hafta içi 10. 00-18.00 saatleri arasında öğrencilere aşı hizmet verecek.

Konu hakkında açıklama yapan, il sağlık müdürü Dr. Necip Yemenici: ” İlimizde, ilçelerimizde aşı çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Aşı noktalarına üniversite öğrencilerinin ilgi göstermesi, aşı olmak için sıraya girmeleri bizleri fevkaladesiyle memnun ediyor, bizler de onların bu duyarlılıklarına kayıtsız kalmamak, aşılarının daha hızlı bir biçimde yapılmasını sağlamak amacıyla üniversite yönetimiyle görüşerek, mobil aşı istasyonunu ivedilikle onların ayağına getirdik.

 Öğrencilerimiz bu sayede aşılarını hemen yanı başlarında bulunan yeni mobil aşı istasyonunda kolayca yaptırabilecekler.

 Aşı konusundaki duyarlılıklarından dolayı tüm öğrencilere teşekkür ediyor, aşı yaptırmayanları ve aşılarını tamamlamayanları üniversite kampüsünde kurduğumuz mobil aşı istasyonuna bekliyoruz.” Dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11