banner333

banner309

Gümüşhane'de "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti

Sağlık 04.04.2024, 09:02
Gümüşhane'de "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti
banner400

Gümüşhane'den "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen törende, edebi ve görsel alanlarda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde birincilik elde eden her öğrenciye 5000 TL değerinde hediye çeki takdim edildi.

Törende, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Adnan GÜRBÜZ ve Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanı Selami ÖKTEM, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Başarılarından dolayı tebrik edilen öğrenciler, aynı zamanda Türkiye Finali'nde Gümüşhane'yi temsil etme şansı elde etti.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması, gençleri sağlıklı yaşam alışkanlıklarına teşvik etmek, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı bir gelecek için farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda düzenlenen yarışma, gençler arasında sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasına katkıda bulunuyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Adnan GÜRBÜZ, törende yaptığı konuşmada öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtirken, Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanı Selami ÖKTEM ise gençlerin sağlıklı yaşam konusundaki duyarlılıklarının önemine vurgu yaparak, dereceye giren öğrencilere teşekkür etti.

Türkiye Finali'nde Gümüşhane'yi en iyi şekilde temsil etmek için heyecanla bekleyen öğrencilere başarılar dileriz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52