Birevim Araba Kampanyaları Nelerdir?

Ekonomi 30.06.2022, 11:05 16.07.2022, 22:54
Birevim Araba Kampanyaları Nelerdir?

Birevim olarak düzenlediğimiz araba kampanyalarımız ile herkesin araba sahibi olmasını sağlıyoruz. Kolayca yapılabilecek olan başvuruların ardından tasarruf planına dahil olunabilmektedir. Vade farkı olmadan ve taksitli bir şekilde kolayca araba alımını destekliyoruz. BİREVİM, Tasarruf finansı ile ev veya taksitle araba sahibi olmak isteyen tüm tasarruf sahiplerine eşit hizmet veriyor. Herkesin kendi belirleyeceği taksit oranları ile araba almasını sağlıyoruz. Internet sitemizden inceleyeceğini, bütün araç kampanyalarına kısa sürede ulaşarak başvuru yapabilirsiniz. Birevim olarak sadece ev alımını değil, aynı zamanda araç alımında da destek oluyoruz. Herkesin kendi belirleyeceği aylık tasarruf oranları ile istenilen araç kolayca satın alınabilir. Ek masraflara maruz kalmadan sadece aracın bedeli ödenerek taşıt sahibi olunabilir.

Birevim Motor Kampanyası

Birevim olarak motosiklet tasarruf planına dahil olarak kısa sürede motor sahibi olabilirsiniz. Tasarruf planlarımıza yeni dahil ettiğimiz motosiklet hayallerinizi de kısa sürede gerçekleştirmenizi sağlıyoruz. Birevim ekibi olarak motosiklet kampanyasına herkesin katılmasını hedefledik. Bunun için uygun altyapı çalışmalarını gerçekleştirdik ve motosiklet almak isteyen herkesin kampanyaya başvurabilmesi için çalıştık. Faizsiz araba ve motor almak isteyenlerin dahil olabileceği motosiklet kampanyamızın avantajları şu şekildedir:

  • Motosikletin 0 olması gerekiyor.
  • Kampanya dahilinde ikinci el motosiklet alınamıyor.
  • Aracın fiyatına göre 1 veya maksimum 2 kefil sunulabiliyor.
  • Motosiklet kampanyasına katılmak için kasko yaptırılması gerekiyor.
  • Motosiklet çevrenin elektrikli olmaması ve yakıt tüketimi ile çalışması gerekiyor.

BİREVİM’in Araç Finansmanları

Araç almak isteyenlere özel sunduğumuz farklı finansmanlar bulunuyor. Araç finansman hizmetlerimiz ve kategorilerimiz şu şekilde sıralanabilir:

  • Birlikte araç finansmanı
  • Kişiye özel araç finansmanı
  • Kişiye Özel Ticari araç finansmanı
  • Birlikte Ticari Araç Finansmanı
  • Kişiye Özel Motosiklet Finansmanı
  • Birlikte Motosiklet Finansmanı

Birevim ile araç almak isteyenlere peşinatsız araç finansmanı sunuyoruz. Kişiye özel belirlediğimiz tüm avantajlardan yararlanmak için internet sitemizi kullanabilirsiniz. Kişiye özel olarak belirlediğimiz tüm hizmetlerimiz farklı avantajlara yer veriyor. Bireysel tasarrufların değerini biliyor ve bu değer kapsamında hareket ediyoruz. Bireysel ve tüzel kişilere açık olan araba kampanyalarımızdan kolayca yararlanabilirsiniz. İnternet sitemiz aracılığı ile yapabileceğiniz başvuruların yanı sıra iletişim numaralarımızı da kullanabilirsiniz.

Birevim ile Avantajlı Araba Alımı

Tasarruf sahiplerinin kendi belirlediği tasarruf taksit tutarları ile kolayca araba sahibi olmak mümkün. Hem tüm süreç boyunca hem de tasarruf planı oluştururken tasarruf sahiplerini destekliyoruz. Kredi kartı ya da peşin ödeme ile hizmet almak istemeyen müşterilerimize senetle araba alınması için destek oluyoruz. Borçlanma olmadan, peşinat ödemeden araba almanızı sağlıyoruz. Kendi tasarruflarınızla istediğiniz aracı bir problem yaşamadan satın alabilirsiniz. Sunduğumuz her bir kampanya farklı özellikler taşısa da tüm müşterilerimizin başvurusuna açıktır. Birevim ile avantajlı bir şekilde araba alabilir ve hayallerinize daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Birevim ile sunulan tüm avantajlardan yararlanmak için iletişim merkezini aramanız yeterli.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54