banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Doğanın Bilge İnsanını Ağırladı

Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Çok Amaçlı Salonu’nda “İnsansı Taşlar Müzesi “ konulu program düzenlendi. Programa çoban, yazar, bilge insan Ahmet Aslan katıldı.

Eğitim 30.12.2013, 08:20 30.12.2013, 08:24
Gümüşhane Üniversitesi Doğanın Bilge İnsanını Ağırladı
banner400

Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Çok Amaçlı Salonu’nda  “İnsansı Taşlar Müzesi “ konulu program düzenlendi. Programa çoban, yazar, bilge insan  Ahmet Aslan katıldı.

Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen programa Ahmet Aslan, Gümüşhane Üniversitesi Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanı Zeki Kaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. İlk defa böyle bir topluluğun karşısına çıktığını belirten Aslan; “ İlk kitabım yayınlandığı zaman kendimi insanların karşısında görürdüm. Hayatın insanları nereye götüreceği belli değil şuanda düşündüğüm yerdeyim.” Şeklinde konuştu. Çobanlık yaparak kendini geliştiren Aslan çok kitap okuduğunun altını çizdi. Aslan kitap okumanın ölmüş insanı diriltmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Aslan kitaplar, yazmak, düşünmek, hayal etmek, bakmak ve görmek üzerinde konuşarak programa katılanlara yaşadığı deneyimlerden bahsetti. Programa öğrenciler ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.

Program Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Selma Kaya’nın teşekkür plaketi takdim etmesiyle sonlandı. Aslan programdan sonrada öğrencilerle birlikte söyleşi gerçekleştirerek sorularını cevapladı. Bilge İnsanlar Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu’nun düzenlediği yemeğin ardından Aslan Gümüşhane Üniversitesi’ndeki öğrencilerle birlikte olmaktan keyif aldığını dile getirdi.

 Haber: Gözdenur Gürsoy


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54