banner333

banner309

Genç Memur-Sen Prof.Dr. İhsan Günaydın’ı Ziyaret Etti.

Genç Memur-Sen Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İhsan Günaydın’ı Ziyaret Etti.

Eğitim 30.12.2013, 08:33 30.12.2013, 08:38
Genç Memur-Sen Prof.Dr. İhsan Günaydın’ı Ziyaret Etti.
banner400
  Memur-Sen Konfederasyonu bünyesinde kurulan Gümüşhane Genç Memur-Sen ziyaretlerine devam ediyor. Yönetim kurulu üyeleri Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN’ı ziyaret etti. Ziyarete; Memur-Sen İl Başkanı Veli AĞAÇ, Genç Memur Sen İl Başkanı İsa ASLAN, Genç Memur Sen Gümüşhane Üniversitesi temsilcisi Sultan AKYAZI Genç Memur Sen yönetim Kurulu üyesi Uğur DEMİRSOY katıldı.
 
Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurulan Genç Memur Sen’in önemli bir boşluğu doldurması gerektiğini belirtti. GÜNAYDIN “Gençlik ihmal edilmemeli, gençliğimizin iyi yetiştirilmesi, geleceğe ümitle bakması, milli ve manevi değerlerine bağlı ve bu değerlere sahip çıkan bireyler olarak yetiştirilmesi gerekir. Eğer gençlerimize sahip çıkmayıp onları başka odakların eline bıraksak, geleceğimiz heba olmuş demektir. Gençliğimiz geçmişi bilerek ondan ders alarak, geleceğe yönelik planlar yapmalıdır. Bu anlamada Yapacağınız çalışmaları önemsiyorum, geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi bir şekilde yetiştirmesi için yapacağınız etkinlikleri takdirle karşılıyorum. Yapılacak faaliyetlerin gençlerimizin geleceğine ışık tutmasını ve ilimizde eksik olan sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sağlamasını ve Genç Memur Sen’in hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Memur-Sen İl Başkanı Veli AĞAÇ, “Geleceğimiz olan gençlerimize yol göstermek, geleceklerine katkı saplamak ülkenin ihtiyacı olan gençleri yetiştirme yolunda çalışmalar yapmak onları hayata hazırlarken sahip olmaları gereken vasıflara olumlu katkı sağlamak için Genç Memur Sen kurulmuş ve 81 ilde örgütlenmesini sağlayarak faaliyetlere başlamıştır. Gençlik denilince ilk akla gelen yerler üniversiteler ve üniversite gençliğidir. Bu anlamada göstermiş olduğunuz ilgi alaka için teşekkür ediyorum dedi.

Genç Memur Sen İl Başkanı İsa ASLAN “Genç Memur –Sen’in ilimizde yapacağı etkinlikler özellikle kültürel değerlerimizin gençlere aktarılmasında köprü üslenecektir. Yakın süreçte bu anlamda yapacağımız etkinlikler ile üstlendiğimiz misyonun gerekleri en iyi şekilde sergileyecektir.”dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11