banner333

banner309

Torul ve Kürtün İlçelerine Halkbank Şubesi Açılacak

Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Torul ve Kürtün ilçelerine Halkbank şubesi açılacağını bildirdi.

Kürtün 27.09.2013, 19:14
Torul ve Kürtün İlçelerine Halkbank Şubesi Açılacak
banner400
Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, 2000'li yıllarda yaşanan ekonomik krizin ardından borç batağına giren ve kapanan banka şubelerinin, AK Parti iktidarlarınca uygulanan istikrarlı ekonomik büyüme reformları ile yeniden açılacağını belirtti.
Temmuz ayında Kelkit ilçesinde Halkbank şubesinin açılışına paralel olarak ilgili birimlerle yapılan görüşmeler sonrası Torul ve Kürtün ilçelerine de şubelerin açılışının gerçekleştirileceğini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
"Hizmeti milletinin ayağına götürmeyi şiar edinen anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki ay gibi kısa bir sürede banka şubelerimizin hizmete geçmesi planlanmaktadır.  İstikrarın sürmesi ile büyüyen ekonomimizin nimetlerinden hemşehrilerimizin de üst düzeyde faydalanması için temaslarımız devam etmektedir. Gümüşhane'de yirmiyi aşan banka şubesi sayısının yanı sıra ihtiyacı olan diğer ilçelerimiz için de girişimlerimiz sürmektedir."

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (3)
şiranlı 11 yıl önce
Bu nasıl iş anlamadım. Tabi inşallah o ilçelere açılır fakat nüfusu 12000 olan Şiran dan banka sekiyor ama toplasan iki ilçe ancak 3-4 bin nüfus çıkaracak konumda ikisiniede Halkbank kuruluyor.Acaba vekil o bölgenin adamı olduğu için oraya öncelik mi tanıyor.
Sami Çubukçu 11 yıl önce
Tamam tesekkurler de.. Bu demeç sube acıldıktan sonra verilse, haber de şube acıldıktan sonra yapılsa daha iyi olmaz mı?
Kemalettin bey seni cidden seviyoruz. Ama bu tarz demeçlere cidden ihtiyaç var mı? Açılsın sonra onunde senin posterini asalım, ama gerek yok be abimm..
angell 11 yıl önce
sayın vekil şiran festivalinde şiranlıları çapılcu pacarvacı demişti onu diyen şiran için ne yapar sizce takdir şiranın!!!
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37