banner333

banner309

Metin Özkan: Sende Mİ BRÜTÜZ?

İYİ Parti Kürtün İlçe başkanı Metin Özkan son günlerde gündeme gelen Kürtün köyleriyle ilgili açıklama yaptı.

Kürtün 01.06.2022, 13:20
Metin Özkan: Sende Mİ BRÜTÜZ?
banner400

Gümüşhane ilinin, çiçeği burnundaki ilçesi Kürtünün köylerini ayartıp Giresun iline bağlamaya çalışan, sözde yetkili işgüzarlar, toprak namustur bölünmez sözünü sizlere hatırlatmak isterim. Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi Törnük bizimdir, bizim kalacak dedik. Hayale dalanların sonu malum. Şimdi Sapmaz, Beyazla, Tilkicek, Yukarı Karadere ve Aktaş köyleri de bizimdir bizim kalacaktır.

Boşuna hayal kurmayın. Kürtün ilçesinin, ne Trabzona nede Giresuna verecek bir karış toprağı yoktur. Bunu herkes beynine iyice kazısın.

İş bilmez siyasetçiler, yerinde uyuyan bürokratlar yüzünden, ilçe topraklarının bir bölümü Trabzon iline bağlanmış, yargı süreci devam etmektedir. Bu topraklarının oldu-bittiye getirilerek birilerine verenler bunun hesabını ilk genel seçimde bu halka vereceklerini inancım tamdır.

Ayrıca bu büyük yaylalara da acilen karakol yapılıp halkın hizmetine sunulmalıdır. Güvende, Kazıkbeli, Kadırga ve Erikbeline ivedilikle birer karakol yapılmalıdır.

Gümüşhane ilinin siyasi ve bürokrasinin ilçeye sahip çıkmamasını hayretler içinde izliyoruz. İlçenin ne doğalgaz sorununa ne TOKİ ne de Torul-Tirebolu yoluyla ilgili hiç bir gelişme yoktur. İlçenin Adliyesi nerde beyler? Bu ilçeye neden yüksekokul açılmıyor? Bunları birileri bu millete anlatmalıdır. Hala bunlardan umut bekleyenlere söylenecek tek sözümüz var, sendemi BRÜTÜS diyorum.

Bu memleketin ormanları talan edilirken göz yumanlar, dere ıslah çalışmasını başlatmayan DSİ nerelerdesiniz? Bu kurumları gören var mı?

Bu ilçenin sorunlarını masa başında uyuyan bürokratlar, ilçeye gelmeyen vekillerle çözülme şansı yoktur. Sözde milliyetçi geçinenler bayramlarda çarşının giriş çıkışlarına bayrak, Atatürk posterini becerip asamayanların bu ilçeye verebilecekler bir şey yoktur.

Biz iktidara gelince, bir yıl içinde doğalgazı, iki yıl içinde Torul-Tirebolu yolunu yapmayı, ilçeye adliye ve TOKİyi iki yıl içinde getireceğiz. Ayrıca yüksek okulu ilk bir yıl içinde hizmete alacağız.

Tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen bizimle yürü Kürtün.

Metin özkan

İYİ Parti Kürtün İlçe başkanı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09