banner333

banner309

Sultanbeyli'de, Hüseyin Kaya Rüzgarı !

Beklenen türkü albümü İZ ile piyasaları sallaması beklenen genç sanatçı Hüseyin Kaya Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde sevenlerine doyumsuz Türkü keyfi yaşattı.

Kültür Sanat 06.10.2013, 18:00 08.10.2013, 20:58
Sultanbeyli'de, Hüseyin Kaya Rüzgarı !
banner400

Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından gerçekleşen Hüseyin Kaya konserine hemşerilerinin ilgisi Kaya’yı memnun etti. Aşıklar geleneğinin İzini sürdüğü için albümüne bu ismi veren Kaya türküleri ile salondakilere keyifli dakikalar yaşattı.

Konser sonrası Kaya;” Yeni albüm sonrası ilk konserimiz oldu. Çok sevdiğim insanları burada gördüğüm için mutlu oldum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi   etkinliği olan bu konserlerimiz inşallah sürecek. Buradan konsere katılan herkese teşekkür ediyorum. Ancak Ereğli’den gelen Ereğli Gümüşhaneliler Derneği Kadın Kolları yönetim kuruluna ayrıca teşekkür ediyorum. İBB Kültür daire başkan yardımcısı hemşerimiz Yüksel Şahin’e desteklerinden ötürü ve Fas’dan ayağının tozu ile konsere katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e özel teşekkür ediyorum” dedi.

Sultanbeyli Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Abdulkerim Yıldız konser sonrası genç sanatçıya çiçek takdim etti.

Kaya’nın İBB etkinliği çerçevesindeki 2.konseri 27 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da Ataşehir Atakent Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Hüseyin Kaya’nın konserine, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İBB Kültür Daire Başkan yardımcısı Yüksel Şahin, GÜDEF Başkan vekili Aytekin Günel, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Abdulkerim Yıldız, Ataşehir Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ekrem Çiçek Ereğili Gümüşhaneliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Aşkın ve yönetim kurulu üyeleri, GÜYAD Kadın Kolları üyesi Melek Çubukçu,Kelkit Doğankavak Köyü Dernek Başkanı Selahattin Yılmaz, Şiran Boğazyayla köyü Dernek Başkanı Murat Elbey Celep, GÜYAD Başkan yardımcısı Selçuk Balta, GİYAD Başkan vekili Serkan Kaya, Şiran Platrfotmu Başkanı Önder Celep, Orhan Celep ve çok sayıda izleyici katıldı.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39