banner333

banner309

Seçil Yavuz'dan Muhteşem Gece

Gümüşhaneli sanatçımız Seçil Yavuz, 3 Mart Pazar günü Kadıköy’de sevenleri ile buluştu.

Kültür Sanat 04.03.2013, 13:33
Seçil Yavuz'dan Muhteşem Gece
banner400

Kadıköy Halis Kurtça Kültür Merkezinde Osman Kaya tarafından sunumu gerçeleştirilen konserde Seçil Yavuz, sevenlerine güzel bir gece yaşattı. Yavuz, Arabesk Müziğinin ustası Müslüm Gürses’in yaknlarına da başsağlığı dileklerini esirgemedi.

Yavuz, çok yakın bir zamanda albüm çalışmalarım başlayacak. Haber29 aracılığı ile siz sevgili dinleyicilerime duyuracağım ifadelerini kullandı.

Seçil Yavuz;

“Haber29 Gazetesine de ayrıca teşekkürlerini iletti her programımda Haber29 ailesi olarak beni hiçbir gecemde yalnız bırakmadığınız için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum..” Dedi.

Programa katılanlar arasınada;  GÜDEF Başkanı Hasan Akdemir, GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, GÜYAD Yönetimi Adnan Katılmış, Osman Kaya, Selçuk Balta ve Melek Çubukçu, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Abdulkerim Yıldız ve Başkan Yardımcısı Bilal Turan, GÖK-DER Başkanı Aynur Kaya, Doğankavak Köyü Dernek Başkanı Sabahattin Yılmaz ve Yönetim Kurulu, Dölek Köyü Dernek Başkanı Özcan Durmuş, Sökmen Köyü Dernek Başkanı Alahattin Üstün, Şiran Ara Köy Dernek Başkanı İsmail Balta, Gümüş Vadi Grubu ve Gümüşhaneli vatandaşlar katılım gösterdiler.




HABER-FOTO: Enes KILIÇ

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (7)
Mikail aydın 11 yıl önce
Hangi muhteşem geceden bahsediyorsunuz. Salon da protokolden başka kim var.
semra yılmaz 11 yıl önce
o geceyi muhteşem kılan degerli sanatçımızın muhteşem sesi, kalitesi, hanım efendiliği ve sizin gibilere karşı dimdik ayakta duruşu ve azda olsa bu kaiteden anlayacak kıymetli insanların yüce gönüllü varlığıydı, unutmayınız ki önemli olan nicelik degil niteliktir. sanatçımıza bu zorlu yolda başarılar dilerim.
selami koçyiğit 11 yıl önce
sayın diyecegim ama sizde saygınlık olmadıgı için diyemiyorum mikail. bak bey kelimesini bile diyemiyorum size hitap ederken. dogru orada protokolden başka kimse yok çünkü saygın kişiler var haberdede okuduysanız isimleri ve mevkileri yazıyor. sizin gibi saygın olmayan ünvansız kişiler yok zaten sizdeki bu mahalle agzı olduktan sonra o mevkilerede gelemezsiniz. sizin ancak gide bileceginiz yerler üçüncü sınıf kendisini şarkıcı sanan kişilerin çıktıgı gazinolar olur saygın ve muhteşem olamayan mikail bey soy adınız aydın ama siz aydın degilsiniz.
bekir 11 yıl önce
Gümüşhanemizi başarı ile temsil eden Seçil hanıma tebriklerimi sunuyorum.ayrıca onu yalnız bırakmayanları da kutluyorum.salon boştu diyen arkadaşımız zahmet etse de Gümüşhaneli sanatçı arkadaşlarımızın konserlerinde izleyici olarak yer alsa.önce aynaya bakmak gerekir diye düşünüyorum.
arda yalgan 11 yıl önce
benim anlamadığım tek derdin bu mu mikail ülkede başka sorun yok ta canını bu mu sıktı çok duyarlı vatandaş dedikleri bu olsa gerek yazık ki sanatçımız gerçekten çok başarılı asıl rezillik iyiye tahammül edememendir.
nedim altundaş 11 yıl önce
güzel memleketimin yüce insanları nolur artık sevin kendinizi küçük görmeyin bu memeleketten çıkmış nice iş adamları siyasetçiler, kendi alanında isim yapmış kıymetli değerler var. destek olun köstek değil bu genç yeteneklere sahip çıkın çıkın ki seslerini duyurabilsinler geniş kitlelere bizde gururlanalım eşe dosta bu sanatçı hemşerimiz diyebilelim. bizim gençlerimizde başarır destek olun.
bahriye celik 11 yıl önce
muhteşem konser??
2
az bulutlu
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:14
Güneş 04:59
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:38
Yatsı 21:16