banner333

banner309

Polat Sevenleri İle Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğünün Bahçelievler Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu Gümüşhane Türkü Şölenine Gümüşhanemizinde değerli ozanlarından Mahmut Polat ile program 28 Şubat perşembe günü gerçekleştirildi.

Kültür Sanat 02.03.2013, 19:22
Polat Sevenleri İle Buluştu
banner400
  Gümüşhane’nin eserlerini seslendiren ozanımız Mahmut Polat, Gümüşhanelilere güzel bir gece yaşattı.


 Mahmut Polat, yeni albümünde ki Gümüşhane’ye ait eserlerini ilkkez canlı olarak seslendirdi. Cemal Kaya’nında vokali ile güzel bir sonuç çıktı. Polat, programına katılım gösterenlere teşekkürlerini sundu. Polat’a Gümüşhanespor’un Gadalar Taraftar Grubunun atkısı hediye edildi. Porgramın sonunda Polat’a çiçek verildi.
 Programa katılanlar arasında; Bahçelievler Kültür Merkezi Genel Müdürü Yavuz Şahin, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GİYAD Başkanı Yüksel Yalçın, Köse ilçesi Dernek Başkanı Mustafa Akgül,GÜDEF Başkanı Hasan Akdemir, Bağcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Zafer Uçan ve Yönetimi, Köse Oylumdere Köyü Eski Dernek Başkanı Yücel Olgun, Köse Kabaktepe Köyü Dernek Başkanı Akif Kaya ve Yönetimi, GÜYAD Hanımlar Komisyonu Başkanı Melek Çubukçu, Sanatçı, Alptekin, Sanatçı Hüseyin Kaya ve Gümüşhaneliler katılım gösterdiler.
 


HABER ve FOTO: Enes KILIÇ

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
yücel olgun 11 yıl önce
yaptığı bu türkü şöleninde bizleri bir araya getiren Gümüşhanemizin kültür elçisi Mahmut Polat'a teşekkürlerimizi sunuyoruz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55