banner333

banner309

Terzi:Profesyonel Yapı Oluşmalı

Gümüşhane Torul Gençlik ve Spor Kulubü Antrenör’ü Ümit Terzi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı sonrası Haber29 Gazetesi Genel Koordinatörü Enes Kılıç’a açıklamalar da bulundu.

Gümüşsu Gümüşhanespor 02.03.2013, 19:42
Terzi:Profesyonel Yapı Oluşmalı
banner400

Ümit Terzi açıklamasında şunları ifade etti; 

Maça hazır çıkmadık. Bir hafta boyunca belli sıkıntılar yaşadık. Bunun sonucunda bu durum da maça yansıdı. Bizim buradan çıkaracağımız ders şu, biz Gümüşhane olarak hayatımız da kaç kere NTV Spor’a çıakcağız, Gümüşhane olarak kaç kere birinci ligde oynayacağız. Tüm Gümüşhaneliler, hatalı olanlar veya olmayanlar herkes bu takıma sahip çıkması lazım. Yapamayanların yerine yapanların gelmesi lazım. İnanıyorum ki bu işi Gümüşhane’de 10 yöneticinin yapabileceği ve Gümüşhane’nin bu takımı taşıyabileceğine inanıyorum. Ama buna inanmıyorsak da eziyet çekmemizin hiçbir mantığı yok. Kulubün kuruluş aşamasından beri ben içerisindeyim. Bugün utandım. Çün ki sonuçta bu kulüp Gümüşhane’nin ismini taşıyor. Gümüşhane’nin buna gücü yeteceğine inanıyorum. Voleybol  1.ligde oynamak NTV Spor’a çıkmak bizlere her zaman nasip olmaz. Bunu değerlendirelim her zaman sahip çıkalım.

-  PROFESYONEL YAPI OLUMALI


Ben profesyonel yapının oluşmasını istiyorum. Bunun için de yönetim olayı çok daha farklı olay. Ben sonuçda kulübün sportif menejeriyim. İşin sportif boyu ile ilgileniyorum ama, kendi görüşüm kulübün içerisinde birisi olarak, daha organizeli bir ekibin kurulması lazım.

-  ÇANKAYA KRİTİK MAÇ

Şuan ligde kalmayı tam hedeflemedik. Ben şunu söyleyim, biz bu kulübü kaybedersek değerini anlayacağız. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09