banner333

banner309

İnci YILMAZ ŞİMŞEK kitapları 2. Baskısı ile Okuyucu Karşısına Çıktı

12. Kaygusuz Abdal Şiir ve Öykü Yarışması’nda dereceye giren yazar İnci YILMAZ ŞİMŞEK kitapları 2. baskıya girdi. Şen Yuva ve Kayıtsız Kimlikler kitapları ikinci baskıları ile raflardaki yerini aldı.

Kültür Sanat 16.07.2022, 22:40
İnci YILMAZ ŞİMŞEK kitapları 2. Baskısı ile Okuyucu Karşısına Çıktı
banner400

Ülkenin en prestijli dergilerinden biri olan hakemli kültür ve sanat dergisi Güncel Sanatlar Dergisi’nin Türkiye genelinde her yıl geleneksel olarak düzenlediği  12. Kaygusuz Abdal Şiir ve Öykü Yarışması’nda dereceye giren öykü ödüllü yazar İnci YILMAZ ŞİMŞEK başarıdan başarıya koşuyor. Bu sefer de Gülnar Yayınları tarafından yayınlanan Şen Yuva adlı öykü kitabı ve Kayıtsız Kimlikler romanı 2. baskısı ile okuyucu karşısına çıktı. Şen Yuva adlı öykü kitabının kapak tasarımını grafik tasarım sanatçısı Gönül Yılmaz yaptı. Kayıtsız Kimlikler adlı romanın kapak tasarımını ise dijital tasarım sanatçısı Fatma Taşlı yaptı. 

“HÜKÜMSÜZ KİMLİKLER”, “ÖLÜMÜNE AŞK”,  “ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICI YAZARLIK EL KİTABI” ve “ŞEN YUVA” ve  “KAYITSIZ KİMLİKLER” kitaplarının yazarı olan ödüllü yazar İnci YILMAZ ŞİMŞEK’in “ŞEN YUVA” ve “KAYITSIZ KİMLİKLER” kitapları 2. baskıya geçti.  İnci Yılmaz Şimşek’in son romanı olan KAYITSIZ KİMLİKLER isimli mülteci romanı çıktığı ilk günden itibaren sosyal medyada, yerel ve ulusal basında büyük ilgi gördü. KAYITSIZ KİMLİKLER romanı  ile ilgili haberler basında geniş yer aldı. Bunun akabinde Gülnar yayınlarından çıkan son iki kitabı 2. Baskı ile okuyucu karşısına çıktı.

2021’in Ocak ayında, kâğıt toplama işçisi bir çocuk işçinin hayat mücadelesinin yer aldığı “HÜKÜMSÜZ KİMLİKLER” adlı öykü kitabını, ardından Mart ayında kadına yönelik şiddet, istismar ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek için kaleme aldığı “ÖLÜMÜNE AŞK” adlı romanını okurların beğenisine sunan İnci YILMAZ ŞİMŞEK,  Haziran ayında öğrencilerine yaratıcı yazarlık alanında eğitim vermek  isteyen meslektaşlarına yönelik “ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICI YAZARLIK EL KİTABI” adlı uygulamalı etkinlik kitabını, Eylül ayında gerçek hayatlardan esinlenen hikayelerin yer aldığı “ŞEN YUVA” adlı öykü kitabını, 2021 Aralık ayında Arap Baharı ve Suriyeli mültecileri anlattığı “KAYITSIZ KİMLİKLER” adlı romanı yayınladı.

Amazon Direct Publishing’ten İngilizce olarak yayınlanan KAYITSIZ KİMLİKLER romanı yurtdışında yayınlanan aynı kapağı ile yurtiçinde de satışa sunuldu. Kitabın kapak tasarımını yapan dijital resim sanatçısı Fatma Taşlı böyle başarılı bir kitapta kapağının kullanılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Basılı de dijital dergilerde öykü çalışmalarını sürdüren, sosyal medyada kısa sürede kendi okur kitlesini oluşturan İnci YILMAZ ŞİMŞEK 2. baskıya hazırlanan Hükümsüz Kimlikler ve Ölümüne Aşk  kitaplarının da kapak tasarımı çalışmalarının İzmir’in tanınan  grafik ve fotoğraf sanatçısı Gönül YILMAZ tarafından tasarlandığının da müjdesini verdi.

İnci YILMAZ ŞİMŞEK kimdir?

1983 yılında Siirt’te doğdu. Çukurova Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinde lisans eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Uzaktan Öğretim alanında yüksek lisansını tamamladı. Çeşitli basılı ve dijital dergilerde süreli öyküler yazmakta olan İnci YILMAZ ŞİMŞEK evli ve iki çocuk annesidir. Mersin, Aksaray ve Adıyaman’da öğretmenlik yaptı. Hala  Kırklareli Lüleburgaz’da öğretmenlik mesleğine devam etmektedir.

Edebî Eserleri:

  1. Hükümsüz Kimlikler, (Öykü) Ocak 2021, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık
  2. Ölümüne Aşk, (Roman) Mart 2021, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık
  3. Öğretmenler İçin Yaratıcı Yazarlık El Kitabı, (Etkinlik) Haziran 2021, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık
  4. Şen Yuva, (Öykü) Eylül 2021, Gülnar Yayınları
  5. Bizim için Toplum, Eylül 2021, Sarmaşık Yayınları (24 yazardan 24 öykü, kolektif kitapta lösemi temalı 1 öykü ile yer aldı.)
  6. Kayıtsız Kimlikler, (Roman) Aralık 2021, Gülnar Yayınları
  7. Unregistered İdentities, (İngilizce-Roman) Mart 2022, KDP Amazon Publishing
  8. Love to Death, (İngilizce-Roman) May ıs 2022, KDP Amazon Publishing

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09