banner333

banner309

İbrahim Yılmaz ile Söyleyişi

Haber29 Gazetesi Genel Koordinatörü Enes Kılıç, Gümüşhaneli hemşerimiz İbrahim Yılmaz’ı Maltepe Hancı Cafe’de sahne aldığı akşam GÜYAD Yönetimi ile birlikte hemşerimize sürpriz ziyaret yaptık.

Kültür Sanat 04.03.2013, 14:43 05.10.2013, 15:09
İbrahim Yılmaz ile Söyleyişi
banner400

 İbrahim Yılmaz sahne aldığı Hancı Cafe’de GÜYAD Yönetimi ve Haber29 Gazetesi olarak sürpriz bir ziyaret yaptık. Yılmaz, şaşırdığını ifade etti.

İbrahim Yılmaz, Haber29 Gazetesinin sorularını yanıtladı.

İbrahim Yılmaz Kimdir?.

3 Mayıs 1988 yılında Gümüşha'nenin Şiran ilçesinde dünyaya geldim. Aynı zamanda da Yeşülbük Beldesi Eski belediye Başkanı Ziya Yılmaz’ın yiğeniyim.  Ailem 1989 yılında İstanbul’a göç etti. 1989 yılından itibran İstanbul’da ikamet etmekteyim. Lise eğitimini Küçükyalı Endüstri Meslek Lisesi'nde, Üniversiteyi ise Trakya Keşan Meslek Yüksek Okulunda tamamladım.

Müziğe İlginiz Ne Zaman Başladı?.

Müziğe ilgim küçük yaşdan beri hep vardı. Saolsunlar özellikle Hüseyin Yılmaz sayesinde çok güzel yerlere geldim ve albmümü çıkardım.

Albümünüz ve Çekecek Olduğunuz Klibiniz Hakkında Bilgi Verirmisiniz?.

İlk albümüm 2013 yılında Hüseyin Yılmaz sayesinde piyasaya çıktı. Çok yakın bir zamanda da klip çekimlerine başlıyacağım. Ölürmüydün adlı eserime klibimi çekeceğim.

TV Ekranlarına Kendi Programlarınızı Yapmayı Düşünüyormusunuz?.

Belli bir süre sonra kendi programımı sunmayı düşünüyorum. Ama ilk hedefim hemşerilerim ile birlikte vakit geçirerek programlarına katılmak istiyorum. İnşallah hemşerilerimin desteği ile birlikte en güzel yerlere geleceğimizi inanıyorum. Hemşerilerim beni kabullendiği zaman canlı yayınımı yapacağım.

Son Olarak Haber29 Gazetesi ile Hemşerilerinize ve Sevenlerinize Söylemek İstediğiniz Sözler Varmı?.

İlk öncelikle beni gelip dinlediğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Beni çok sevindirdiniz. Buradan hemşerilerime kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Bundan sonra hemşerilerim ile birlikte daha sık görüşme fırsatımız olacak. Saolsunlar çoğu gecelerine çağırıyorlar. Her hafta Pazar günü Hancı Cafe’de sahne alıyorum tüm hemşerilerimi beklerim. En yakın zamanda da 22 Mart Cuma günü GÜYAD’ın gecesinde sizlerle buluşacağım zamanı heyecanla bekliyorum. Haber29 Gazetesi ailesine kucak dolusu sevgiler ve saygılar.

 

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27