banner333

banner309

Gümüşhaneli İş Adamları Ve Bürokratlar Kitabının 2.Baskısı Çıktı

2009 yılında 1. baskısı yapılan ve Önder Turhan tarafından hazırlanan “Gümüşhaneli İş Adamları ve Bürokratlar” kitabının 2. Baskısı düzenlenen bir kokteyle tanıtıldı. Önder Turhan ve Alper Tuna’nın hazırladığı 2. baskının tanıtım kokteyli geçtiğimiz günlerde TBMM Mustafa Necati Kültür Evinde yapıldı.

Kültür Sanat 29.12.2014, 08:12 29.12.2014, 08:18
Gümüşhaneli İş Adamları Ve Bürokratlar Kitabının 2.Baskısı Çıktı
banner400
Kitap tanıtım kokteyline Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı M.Oltan Sungurlu, Gümüşhane Milletvekili  Feramuz Üstün başta olmak üzere, Konya, İstanbul, Bursa,Kocaeli ve Ankara’dan 200’e yakın  iş adamı ve bürokrat katıldı.


Kitabı hazırlayan Önder Turhan yaptığı açılış konuşmasında, “ 2.sini hazırladığımız bu kitap birincisine göre biraz daha kapsamlı oldu. Bunu hazırlamakta ki amacımız Hemşehrilerimizin hangi sektörde iş yaptığını, hangi bürokratımızın nerde görev yaptığının bilinmesidir. Hemşehrilerimiz arasında iletişimi, tanınırlığı ve kolay ulaşabilirliği sağlayan bu çalışma inanıyorum ki ilimiz için bir arşiv niteliğide taşıyacaktır. Kuşkusuz birçok iş ve bürokrasi dünyasından isimleri unutmuş yada ulaşamamış olabiliriz. İnşallah bir dahaki baskıda bu eksiklerimizi tamamlayacağız.” dedi.


Turhan ayrıca kitabın çıkartılmasında kendilerine destek veren başta Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı M.Oltan Sungurlu olmak üzere,   Milletvekili Feramuz Üstün’e , Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras’a, kitabın hazırlanmasında birlikte çalıştığı yol arkadaşı Alper Tuna’ya, Eski Milletvekili  Sabri Varan’a, İş Adamı Çetin Alansalı’ya ve Hasan Kulaksız’a, Kokteyl sponsoru Aslı Böreğe ,kitaba destek veren iş adamlarına ve bürokratlara teşekkür etti.


Tanıtım kokteylinde bir konuşma yapan Adalet ve Milli Savunma Bakanı M.Oltan Sungurlu, “Birincisi gibi ikinci baskıda gayet başarılı olmuştur. Gümüşhane için kim hangi adımı atıyorsa desteklenmesi gerekir. Bizim insanımız çalışkan ve başarılıdır. Yaptığı her işi en iyi yapmaya gayret gösteren hemşehrilerimizden gurur duymamız lazım. Bu vesile ile ilimize kazandırılan bu eserde emeği geçenlere teşekkür ederim”dedi.


Gümüşhane Milletvekili  Feramuz Üstün’de yaptığı konuşmada, “Hemşehrilerimizin bir birini kolayca bulabilmesi, kimin nerde ne iş yaptığından haberdar  olabilmesi için hazırlanan bu kitabı önemsiyorum.  Birçok değerimiz, bir çok iş adamımızın varlığını bu kitap sayesinde hemşehrilerimiz görebilecektir. Hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.


Tanıtım kokteylinde sırasıyla iş adamlarından Giad Kurucu Başkanı Erdal Kurt,  Orhan Ünsal, Murat Karabey Gündüz, Tahsin Kara, Mustafa Baki, bürokrasiden Cemil Yılmaz, GİAD Başkan Vekili Mutlu Gürler birer konuşma yaptılar. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57