banner333

banner309

Gümüşhane’de “Tarım Orman ve İnsan” Fotoğraf Sergisi Açıldı

Gümüşhane’de "Tarım Orman ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Kültür Sanat 29.01.2024, 15:32
Gümüşhane’de “Tarım Orman ve İnsan” Fotoğraf Sergisi Açıldı
banner400

Gümüşhane’de "Tarım Orman ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarıma ilgiyi artırmak, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla ülke çapında ve farklı kategorilerde fotoğraf yarışması düzenleniyor.
Gümüşhane Valiliğinde düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğrafların yer aldığı "Tarım Orman ve İnsan" sergisi, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Mesut Kıraç’ın katılımıyla açıldı.

Sergiyi gezdikten sonra açıklamalarda bulunan Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, fotoğraflar arasında en çok Hakan Burak Altunöz’ün çektiği Örümcek ormanları fotoğrafını beğendiğini belirterek, “Hepsi birbirinden değerli fotoğraf sanatçılarımızın “Tarım Orman ve İnsan” temalı fotoğraflarını inceledik. Hepsi birbirinden güzel ama bize göre en güzeli Hakan Burak Altunöz’ün Kürtün Örümcek Ormanlarında çektiği fotoğraf oldu” dedi.

İlerleyen dönemlerde Gümüşhane için de bir fotoğraf sergisi düzenlemeyi düşündüklerini belirten Vali Tanrısever, “İnşallah bahar veya yaz aylarında biz de Gümüşhane temalı bir fotoğraf yarışması düzenleyerek ilgilileri şehrimize davet edeceğiz. Bu vesile ile de şehrimizin güzelliklerini, doğasını, turizm potansiyelini ön plana çıkarmaları konusunda yardımcı olacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51