banner333

banner309

Dergi standı Nedir

Broşür, dergi ve benzeri yayınların teşhiri için Dergi standı kullanmak, genel-geçer bir uygulamadır. Tüketicinin yayınları seçebilmesini sağlamak bakımından Dergi standları, hemen her teşhir alanında kullanılır.

Kültür Sanat 12.11.2019, 22:42 13.11.2019, 23:43
Dergi standı Nedir
banner400

Dergi standı Nedir ?
Broşür, dergi ve benzeri yayınların teşhiri için Dergi standı kullanmak, genel-geçer bir uygulamadır. Tüketicinin yayınları seçebilmesini sağlamak bakımından Dergi standları, hemen her teşhir alanında kullanılır. Dergi ve benzeri yayınların tercihini sağlayan en önemli özelliği olan kapak tasarımlarının görünür olması ve dergilerin genel olarak dikkat çekici biçimde sergilenmesi için gazete ve dergi bayileri, kitapevleri ve marketler gibi alanlarda Dergi standı kullanılır. Bunun tercih edilmemesi durumunda dergilerin üst üste istifi söz konusu olur ki, bu durumda dergilerin erişilebilir olması bir yana, eğer satılı yapılan bir ürün olduğu tüketici tarafından algılanırsa, sadece en üstteki yayın dikkat çekecektir. Gerek ürünlerin organize edilmesi, gerekse kitlelerin dikkatini çekmesi bakımından bu stantların kullanımı bir zorunluluktur demek yanlış olmayacaktır. Kolay Stand şirketi bu noktada her ihtiyacı karşılayabilecek farklı tasarımları ortaya çıkarmaktadır.

Dergi standı çeşitleri
Dergi standı çeşitleri şeklinde sınıflandırmak gerekirse ürünler, üretiminde kullanılan materyal ve büyüklük gibi özelliklerine bağlı olarak sınıflandırılabilir. Dergi baskı büyüklükleri, dünyanın her yerinde belli standartlara sahip olduklarından, genellikle ürünün konumlandırılacağı alan standart büyüklükte olacaktır. Ancak, kaç adet derginin teşhir edileceğine bağlı olarak Dergi standı farklı toplam büyüklüklere sahip olabilir. Bir gazete bayisinde kullanılacak dergi standı ile kitapevi veya büyük bir marketin dergi reyonun da kullanılacak Dergi standı aynı büyüklükte olmayacak, büyük tasarımlar için özel materyallerin kullanılması da söz konusu olacaktır. Bu noktada ürünlerin çeşitliliği, tasarım odaklıdır demek de yanlış olmayacaktır. Tel Dergi standı çeşitleri genel olarak tercih edilen ürünler olurken, ahşap tasarımlar da kimi ortamlarda tercih edilmektedir.

Dergi standı fiyatları
Dergi standı fiyatları, ürünün nitelik ve nicelik özelliklerine bağlı olarak farklılaşır. Biz firma olarak toplam kalite odağında maliyet optimizasyonu gerçekleştiriyor olduğumuzdan, müşterilerimize en yüksek kalite seviyesinde dahi en uygun fiyatlı Dergi standı ürünlerini sunarız. Proje büyüklüğüne bakılmaksızın her ihtiyaca çözümleri sunduğumuz çalışma alanlarımızdan faydalanmak ve mağazanızda ürünlerinizi daha hızlı satabileceğiniz görsel tasarımı ile öne çıkan alanlar oluşturmak istiyorsanız bize ulaşın. Sizin için de benzersiz tasarımları olan Dergi standı ürünlerini hemen üreterek hizmetinize sunalım.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39