banner333

banner309

Vali Taşbilek Köse’de şehit aileleri, gaziler ve muhtarlarla iftar yaptı

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Köse İlçesi'nde şehit aileleri, gaziler ve muhtarlarla birlikte iftar yaptı.

Köse 18.04.2022, 08:53
Vali Taşbilek Köse’de şehit aileleri, gaziler ve muhtarlarla iftar yaptı
banner400

Köse Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa Köse Kaymakamı Bilal Göksun, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Taşbilek İftar programında yaptığı konuşmada, “Bu mübarek günde şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve muhtarlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Sizlerin emrindeyiz. Her hususta yanınızda olduğumuzu, olacağımızı bilmenizi isterim. Bütün şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Konuşmasında muhtarlardan da özel istirhamda bulunan Vali Taşbilek, “Her türlü çabamıza ve çalışmamıza rağmen ulaşamadığımız dezavantajlı vatandaşlarımız varsa, onların ihtiyaçlarını sıkıntılarını giderebilme noktasında bizlere köprü olmanızı istiyorum. İnşallah bu güzel ayı sağlık ve huzur içinde geçirerek Ramazan Bayramı’na kavuşmayı Rabbim bizlere nasip eder. Bu güzel akşamda beraber olmamıza vesile olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46