banner333

banner309

Köseli Gençler Güreş'e Doymuyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce alınan sözleşmeli antrenörlerden güreş antrenörü Bünyamin Aygün Köse İlçesinde göreve başladı.

Köse 16.04.2013, 09:35
Köseli Gençler Güreş'e Doymuyor
banner400
İlçede bulunan ilköğretim ve liseli öğrencilerden oluşan yaklaşık (40) öğrenci ile çalışmalarını yürüten antrenör Aygün; " Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü emrinde Köse İlçesinde göreve başladım. Tecrübelerimi buradaki gençlerle paylaşarak Ülkemiz sporuna katkıda bulunarak İl Müdürlüğümüz ve Genel Müdürlüğümüzü gurulandıracak güzel hizmetler yapmak amacındayım. Bana bu imkanı sağlayan başta Bakanımız sayın Suat Kılıç'a, Milletvekilimiz sayın Doç.Dr.Kemalettin Aydın'a ve İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.
     Minik güreşçilerin yaptığı çalışmaları yerinde izleyen Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün;" İlçemizde ata sporumuzu yapabilme imkanını sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a, Milletvekilimiz Sayın Doç.Dr. Kemalettin Aydın'a ve İl Müdürümüz İsrafil Aslan!a teşekkür ediyorum. İlçemizde göreve başlayan antrenör Bünyamin Aygün bana yaptığı ziyarette kendilerine uygun bir alan ile bir takım spor malzemesi yardım talebinde bulundu, bende kendisine şu an için en uygun alanın Belediyemize ait olup gençlerin rajhat hareket edebilecekleri düğün salonunu tahsis ederek önceden temin ettiğim güreş mayosu ile tişört ve şapkaları gençlere hediye ettim onlarda çok mutlu oldular. Eylül ayında yapımı tamamlanacak olan kapalı spor salonumuzda güreş konusunda tecrübeli ve hırslı olan antrenörümüz Bünyamin Aygün ile birlikte güzel çalışmalar yürüterek yetenekli olan gençlerimizin Türk sporuna hizmet etmelerini sağlayacağımız inancı ile kendisine de başarılar diliyorum" dedi.
 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27