banner333

banner309

Yangında 'Çocukluk Hayali' Fidanlarını Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti

Köse ilçesinde, kuru otların tutuşması sonucu çıkan yangında, 79 yaşındaki bir kişi, "çocukluk hayali" olarak diktiği fidanları yangından kurtarmak isterken alevlerin içinde hayatını kaybetti.

Köse 25.09.2023, 08:56
Yangında 'Çocukluk Hayali' Fidanlarını Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti
banner400

Olay, sabah saatlerinde Köse ilçesinin Kayadibi köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kayadibi köyü Bayraklıtepe bölgesindeki ağaçlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kurumuş otların etkisiyle hızla büyüyen yangın, rüzgarın da etkisiyle kontrol altına alınamaz hale geldi. Köy sakinleri yangını fark ederek hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çabaları sonucunda yangın söndürüldü.

"Çocukluk Hayalim" Fidanları Yangına Kurban Gitti

Yangının hızla büyüdüğünü gören 79 yaşındaki Ömer Bulut, yangının ilerlediği yöne doğru gitmek istedi. Kendisini dumanlar içinde bulan Bulut, henüz belirlenemeyen bir nedenle yere düştü. Yangın kontrol altına alındığında, yaşlı adamın cansız bedeni bulundu. Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Bulut'un cenazesi üzerinde ölüm nedenini belirlemek için inceleme yapılacak. Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Ömer Bulut, geçtiğimiz yıllarda kardeşiyle birlikte binlerce fidanı dikerek çocuklarına ve gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakma amacıyla "çocukluk hayali" olarak belirttiği bu fidanları dikerken, Köse Kaymakamlığı tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmişti.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49