banner333

banner309

Aygün, Yatırımlar İçin Ankara'da

Gümüşhane’nin Köse ilçesi Belediye Başkanı Şerif Aygün, devam eden altyapı çalışmaları ve atıksu arıtma tesisi ile ilgili işlemlerin takibi için Ankara'ya gitti.

Köse 10.07.2013, 10:02
Aygün, Yatırımlar İçin Ankara'da
banner400
 Gümüşhane’nin Köse ilçesi Belediye Başkanı Şerif Aygün, devam eden altyapı çalışmaları ve atıksu arıtma tesisi ile ilgili işlemlerin takibi için Ankara'ya gitti.

Atıksu arıtma tesisinin yapılacağı bölge tarım alanı olduğundan dolayı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan raporun Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından uygun görüldüğünü ve herhangi bir engel kalmadığını ifade eden Aygün, ihalesinin bir an an önce yapılması yönündeki takiplerinin devam ettiğini söyledi.

Altyapı çalışmalarında Milletvekili 
Feramuz Üstün'ün desteklerinin sürekli devam ettiğini kaydeden Aygün, “Ayrıca şehir isale hattının bazı bölümünde bulunan asbestli boruların değişimi için yaptığımız hibe boru başvurumuzda yine sayın Vekilimizin destekleri ile kabul edilmiş ve önümüzdeki günlerde borular teslim alınacaktır.” dedi.

Aygün, ayrıca turizm öncelikli Belediyelere Çevre Bakanlığınca yapılan yardımlardan faydalanmak için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile yaptıkları ortak çalışma sonucu hazırladıkları dosyanın Çevre Bakanlığına teslim edildiğini belirterek, “Dosyamızın takibi Milletvekilimiz. Sayın Doç. Dr. 
Kemalettin Aydın tarafından takibi yapılarak her yıl açıklanan turizm öncelikli Belediyeler arasında yer alması sağlanacaktır. Sayın Milletvekilimize ve destek veren Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Kamuoyunda birçoğu bilinmeyen İlçemize ait olan ve turistik özelliği olan bu yerleri önümüzdeki günlerde basınımızla paylaşarak tüm hemşehrilerimizin bilgilendirilmesini sağlayacağız." diye konuştu.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44