banner333

banner309

Tokdemir dualarla yad edildi

Ülkü Ocakları Genel Başkanlarından merhum Ali Metin Tokdemir, vefatının 26.yılında kabri başında dualarla yad edildi.

Kelkit 10.12.2021, 00:36
Tokdemir dualarla yad edildi
banner400

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından organize edilen anma programı ilçe merkezinden kabristana kadar gerçekleştirilen yürüyüşle başladı.

Kabir başında Yasin-i Şerif okunması ve kabre karanfil ve gül bırakılmasının ardından MHP İl Başkanı Nadim Aydın ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp birer konuşma gerçekleştirildi.
 

Konuşmasında Ali Metin Tokdemir’in Türk-İslam ülküsüne adanmış bir hayat sürdüğünü inançlı, mücadeleci, çalışkan, baş verip baş eğmeyen bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Alp, “Komünist rejime set çekmiş, Türk İslam ülküsüne inanmış 36 yıllık hayatına büyük mücadeleler sığdırmış fikir ve aksiyon insanı olan Tokdemir bir yandan zindandaki ülkücü kardeşlerinin yardımına koşmuş, diğer yandan seminerden seminere ve ocak açılışlarına koşmuştur. İnandığı gibi yaşadı ve yaşadığı gibi vefat etti. Bugün vefatının 26.yılı hala yarası yüreklerde ve sanki yürekleri çatlatırcasına bir hüzün tazeliğini koruyor. Bizlerin tek tesellisi Ali Metin Tokdemir ağabeyin suladığı güllerin yeşermiş olmasıdır. Metin ağabeyin emaneti Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı bugün sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyfendinin ellerindedir ve emin ellerde, ehline emanettir. Metin ağabey Ülkücüyü; Lider, Teşkilat ve fikrine bağlı insan olarak tarif ediyor. Ve bu sebeple bizim dışımızda kalmış insanların bizleri ve teşkilatı reddettikten sonra Ülkücülük hüviyetine sahip çıkmaları manasızdır diyor. Metin başkan üzerinden siyaset yapmaya Ülkücülük edebiyatı yapmaya kalkan kurt postuna bürünmüş çakallara da fırsat vermedik vermeyeceğiz. Ahde vefayı elden bırakmayan Milliyetçi Ülkücü Hareket burda ve Allah izin verirse her daim de burada olmaya devam edecek” dedi.

Kabir programı Tokdemir’in mezarının baş ucunda Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yaptırılan “Ali Metin Tokdemir Vefa Çeşmesi” açılış programıyla son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38