banner333

banner309

Kelkit Belediyesi “Bir Ekmek Al Bir Gönül Kazan” Kampanyası Başlattı

Kelkit Belediyesi tarafından fakir ailelerin ekmek ihtiyaçlarını gidermek için, "Bir Ekmek Al Bir Gönül Kazan" isimli kampanya başlattı.

Kelkit 14.07.2013, 18:46
Kelkit Belediyesi “Bir Ekmek Al Bir Gönül Kazan” Kampanyası Başlattı
banner400
 Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ilk olarak kampanyayla ilgili afişi fırınlara ekmek satış noktalarına, camına yapıştırdıklarını dile getirdi. Ardından fırına giren Başkan Duran, burada ekmek alarak kampanyayı başlattığını duyurdu.

"Kampanyayı düzenlemekteki asıl amacımız Kelkit'te maddi durumu iyi olan ailelerle, yardıma muhtaç aileler arasında bir dayanışmaya vesile olmak. Kampanyayı ilçemiz merkezindeki 6 mahallede belirlediğimiz ve büyük çoğunluğu Fırın, Ekmek Satış noktaları 15 ekmek bayisi aracılığıyla yürüteceğiz. Vatandaşlarımız evine ekmek aldığı sırada, maddi durumu nispetinde fazladan ekmek alıp satış noktasındaki Ekmek Dolabı içerisine bırakacak. O ekmek fakir aileler bu ekmekleri ister kendileri isterlerse çocukları alabilecekler.
Başkan Duran,“Kampanyayı, fakir fukara evine ekmek götürebilsin düşüncesiyle yaptık. Burada temel amaç, alan ile verenin birbirini görmemesi. Görmediği için de ezilmiyor ve mahcubiyet yaşanmıyor. Kampamyamıza destek veren Başta Fırıncı Esnafımıza,  Ekmek Satış noktalarına ve Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Fuat Demirci 11 yıl önce
Çok Güzel Bir Program Olmuş Gerçekten Emegi Geçen Ve Yardımsever Kelkit Halkından ALLAH Razı Olsun..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46