banner333

banner309

Esenyurt'ta Panoramio iş merkezi açıldı.

Gündüzler Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde Panoramio iş merkezi açıldı.

İş Dünyası 20.05.2013, 19:43
Esenyurt'ta Panoramio iş merkezi açıldı.
banner400
Gümüşhane Merkez Sarıçiçekli hemşerimiz işadamı Murat Gündüz tarafından yapılan iş merkezi Esenyurt meydanında gerek konumuyla gerekse iç dizayn ile Esenyurtluların uğrak yerlerinden birisi olmaya aday.

Gündüzler Yapı Genel Koordinatörünü Celal Can'ın organizasyonunu gerçekleştirdiği açılış programında işadamı Murat Gündüz yaptığı konuşmasında Esenyurta böylesine bir eser kazandırdığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Gündüz konuşmasının devamında işçisinden mühendisine kadar bu yapıda emek verenlere, açılışa katılan ve katılamayıpta hayırlı olsun mesajlarını ileten herkese teşekkürlerini iletti.

Açılış Esenyurt Meydanı Merkez Camii imamının duasıyla gerçekleştirildi.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlunun konuşmasından sonra çok sayıda hemşerimiz ve Esenyurtlular tarafından  Panoramio iş merkezi hizmete açıldı.

Esenyurt Meydanında bulunan Panaromia iş merkezinin açılış kurdelesini, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz, Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Mehmet Adıguzel, İşadamları Yakup Süt, Bayram Tanrıverdi, Aytaç Özer ve Gündüzler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gündüz birlikte kestiler.

Panaromia Esenyurt’un özelliklerini sıralayan Gündüzler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gündüz; Panaromia, Esenyurt’un tam göbeğindedir. Cumhuriyet meydanına ve Esenyurt merkez camisine cephesi bulunan tek proje konumundadır. İlçenin hali hazırda yapılmakta olan üç yıldızlı oteliyle arasında sadece bir araç yolu bulunmaktadır. Avcılar E-5’ten başlayarak, Esenkent'ten geçerek, otobana bağlanan ve İstanbul’un en uzun bulvarlarından biri olan Doğan Araslı bulvarının üzerindedir. Ambarlı limanına 5 dakika, Atatürk hava alanına yarım saat mesafededir. Büyükçekmece, Avcılar, Küçükçekmece ve Beylikdüzü ilçelerine komşu olması nedeniyle ve E-5 ve otoban arasında bulunması nedeniylede hareketli insan ve araç sirkülasyonunun en yoğun olduğu noktadadır. Kıraç ve Hadımköy bölgelerinde yoğunlukta bulunan fabrikalar ve ayrıca Avcılar ve Hadımköy sanayi sitelerine yakın olması nedeni ile de iş ve ofis bandının en verimli kullanılacağı bir alanda bulunmaktadır, dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06