banner333

banner309

Canpark AVM, Pashador ve WestSide İstanbul Emlak Fuarında Görücüye Çıktı

Gümüşhaneli hemşerimiz ve aynı zamanda GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu'nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Mutlu İnşaat'ın proje ortağı olduğu Canpark AVM, Pashador ve WestSide İstanbul, Emlak Fuarında Görücüye Çıktı.

İş Dünyası 11.12.2013, 08:51 12.12.2013, 08:13
Canpark AVM, Pashador ve WestSide İstanbul Emlak Fuarında Görücüye Çıktı
banner400

 Gümüşhaneli hemşerimiz ve aynı zamanda GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu'nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Mutlu İnşaat'ın proje ortağı olduğu Canpark AVM, Pashador ve WestSide İstanbul, CNR'da düzenlenen Emlak Fuarı 2013'te yerini aldı. 

Türkiye'deki lansmanı öncesinde Dubai Cityscape Fuarı'nda yabancı yatırımcılara tanıtılan projeler Dubai'de Arap yatırımcıların büyük ilgisini görmüştü. Bu yıl körfez ülkelerinden yatırımcıların da ziyaret ettiği fuarda yabancı yatırımcıların ilgisini görüyor. 

West Side İstanbul Bölgenin En Değerli Noktası

Üç yanını çevreleyen Beylikdüzü Korusu'yla öne çıkan Westside İstanbul, şehrin ana ulaşım akslarından E5 Otoyolu'nun ve Metrobüs'ün bitişiğinde yükseliyor. Bölgenin en değerli noktasında inşasına başlanan Westside İstanbul 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 73.800 m2 arsa üzerinde konumlandırılan Westside İstanbul'da, çeşitli büyüklüklere sahip stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 40 m2 ile 213 m2 arasında değiştiği proje, alanların en verimli şekilde kullanılabilmesi üzerine tasarlandı. 1.152 konuttan oluşan Westside İstanbul, proje bünyesinde yer alan 24 bin m2'lik mağazalarıyla da bölgenin yeni çekim merkezlerinden biri haline geliyor. Son dönemde yapılan yatırımlarla büyük değer kazanan Beylikdüzü'nün en gözde noktasında konumlandırılan Westside İstanbul, Atatürk Havalimanı'na, şehrin en büyük fuar alanı TÜYAP'a, AVM'lere, hastanelere ve özel üniversitelere kısa mesafede yer alıyor.




Bayrampaşa Pashador'da Hayat Var


İçinde spor alanlarından çarşıya, kafeteryalardan dinlenme alanlarına, açık ve kapalı geniş otoparklardan Türk hamamı ve yüzme havuzlarına kadar uzanan zengin yaşam olanakları bulunan Bayrampaşa Pashador Konut projesinde, ihtiyacınıza göre 1+1'den 4+1'e kadar Daire seçenekleri yer alıyor. 

Özel Alanda Tüm Hizmetler Mevcut
Bayrampaşa Pashador'un hemen altındaki özel alanda ise, dünyaca ünlü markalara komşu olacak kafeteryalar, spor alanları, yüzme havuzları ve çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede kafeteryalar ve restoranların yanı sıra çiçekçiden kuru temizlemeye, sinema salonundan bankaya kadar birçok hizmet türü mevcut.

Toplu Taşıma Araçları Yanından Geçiyor
Bayrampaşa Pashadorkonut projesi, toplu taşıma ve diğer ulaşım akslarına yakın bir konumda yer alıyor. Metro ve metrobüs, metro ve tramvay hattının üstünde bulunan projeden İstanbul'un her yerine her yerinde 20 dakikada ulaşılabiliyor. Proje, Taksim'e 15 dakika, Eyüp Sultan ve Sultanahmet'e ise sadace 5 dakika uzaklıkta.

Teslimler 2015'te


Projede yer alan dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 272 metrekareye kadar çıkıyor. Odeme koşulları kapsamında 12 ay faizsiz vadelendirme imkanın sunulduğu ve Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı üzerinde yükselen Bayrampaşa Pashador konut projesinde teslimler Şubat 2015 tarihinde başlayacak.



Canpark AVM

Ümraniye'de hayata geçirilen Canpark AVM projesi 2014 yılının başlarında kapılarını açacak. 18 bin 813 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Canpark AVM projesinde 105 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor.

40 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak olan Canpark AVM'de 60 bin metrekarelik alan 2 bin araç kapasiteli otopark ve sığınak yer alıyor. Ayrıca 4 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip 75 odalı otelinde yer alacağı Canpark AVM projesi Mutlu İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığında yükseliyor.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46