banner333

banner309

40 Yıllık Enfes Lezzet: Uğur Yemek

Gümüşhane Şiran Seydibaba Köyü Çardak Mahalleli hemşerimiz Dursun Çelik'in 40 yıl önce kurduğu Uğur Yemek fabrikası Orhanlı Tuzla'da kendisine ait tesislerinde 180 kişilik personel kadrosuyla büyüyerek hizmete devam ediyor.

İş Dünyası 13.10.2018, 21:50 13.10.2018, 22:07
40 Yıllık Enfes Lezzet: Uğur Yemek
banner400

Misyonlarının  Toplu beslenme endüstrisinde kaliteli ve sağlıklı ürünler üreterek, bilinçli, eğitimli, konusunda uzmanlaşmış profesyonel kadrolarla kurumsallaşmak, Kurum kültürümüzü üretken kılarak, tüm çalışanlarımızın, müşterilerimizi ve tedarikçilerimizi kusursuzluğu hedefleyen kalitemizi ortak etmek olduğunu söyleyen Uğur Yemek Yönetim Kurulu üyesi Uğur Çelik;" 1979 yılından günümüze kadar devam eden hizmet anlayışımız ile müşterilerimize hizmet vermekten onur duymaktayız. Sadece ticaret yapmak mantığında kalmayarak insana yakışır kaliteyi ve güveni esas alarak bugünkü yerimizde olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde insan sağlığının çok önemli olduğunu kavrayarak sağlık her şeyden önemlidir anlayışıyla hizmete devam  etmekteyiz. Ne temelde ISO 9001:2000 kalite belgesi ve HACCP Gıda güvenliği belgesiyle bu anlayışımızı teyit ederek  yolumuzda ilerlemekteyiz. Bunun sonucu olarak daha modern kaliteli ve hijyene dayalı modern bir tesiste hizmet vermeye  başladık. Tedarikçilerimizden başlayarak, personelimiz ile birlikte müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmeti gerekli hijyenik ortamda sağlamak ilk prensibimizdir. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak UĞUR markasına yakışır kaliteli üretimimizi piyasaya sunmanın keyfini yaşamaktayız. Firmamız 4000 m² kapalı alanda 10.000 adet/gün merkezi üretim kapasitesine sahiptir. Yeni ve tamamen hijyene yönelik dizayn edilmiş modern tesisimizde birinci ilkemiz olan hijyen ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ile yeni tesisimizde hizmetimize devam etmekteyiz. Bununla birlikte yerinde üretim projeleri için gerekli yatırım ve tecrübeli personeliyle hizmet verebilecek organizasyonlarımız mevcuttur.Merkezi üretimimiz ve yerinde üretimimiz sayın müşterilerimizin ziyaretine 24 saat açıktır. UĞUR kaliteli, güvenilir hizmeti sunmaya devam edecektir" dedi.

Uğur Yemek hakkında daha detaylı bilgi almak için www.uguryemek.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (1)
Sedat pezik 5 yıl önce
Merhaba ugur yemek firmasiyla yillarca calismis oldugumuzu ifade etmek isterim insaat firmamiza yillarca yemk hizmeti vermis olup cok memnunduk sayin ugur celik bey hijyene ne kadar onem verdigini bizzat biliyorum projemizde ugur yemek yetkilisi sayin songul hanim vardi fevkalade bir ekip calismasi ile 750 kisiye 3 ogun hizmet vermektedi bizler ataman insaat firmasi olarak tedarikcimiz ugur yemek ve ekibinden cok memnun kaldik tavsiye ederim
Saygularimla
Ataman ins.pers.ve idari isL.MUD.
Sedat PEZIK
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09