banner333

banner309

Tonbul'dan, İller Bankası Başkan'ı Üstün'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanan Feramuz Üstün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gurbet 08.06.2016, 00:43 08.06.2016, 00:45
Tonbul'dan, İller Bankası Başkan'ı Üstün'e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner400

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Şentürk ile birlikte İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanan Feramuz Üstün’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tonbul, Üstün’e yeni görevinin başarı temennisinde bulundu. Üstün’ün, milletvekilliği döneminde de önemli çalışmalara imza attığını söyleyen Tonbul,  “ Hemşehrimizin böyle bir göreve atanması bizleri son derece mutlu etti. Milletvekilliği döneminizde Gümüşhane için olsun, Türkiye için olsun önemli projelere imza attınız. Bu görevi de en iyi şekilde icara edeceğinize inanıyorum. Yeni görevinizin hem Gümüşhane’mize hem de ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

İller Bankası başkanı Üstün ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen’in sendikal faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Üstün, “Kamu görevlileri için çok güzel kazanımlara imza attınız. Son yaptığınız toplu sözleşmeyi de yakından takip ettik. Maddi kazanımların yanı sıra sosyal ve kültürel projelerde de Memur-Sen’i en ön saflarda görüyoruz. Gümüşhaneli olarak sizin başarınızı da gururla paylaşıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58