banner333

banner309

O anlar yürekleri burktu

Kocaeli'nde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Gümüşhaneli polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törende babasının polis yeleğini giyen genç kızı İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu teselli etti.

Gurbet 07.11.2022, 08:55
O anlar yürekleri burktu
banner400

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 38 yaşındaki Gümüşhaneli hemşehrimiz polis memuru Ahmet Yasin Demirkıran için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. 

Demirkıran'ın ailesinin yanı sıra, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İl Müftüsü Sinan Cihan ile teşkilat mensupları katıldığı törende Demirkıran’ı mesai arkadaşları son kez selamladı. 

Demirkıran’ın kızının babasına ait polis yeleğiyle törene katılması yürekleri burktu. İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu acılı aileye başsağlığı dileyerek, Demirkıran'ın kızına sarıldı. Eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan anne de kızı için "Onu da polis yapacağım" dedi.

Polis Ahmet Yasin Demirkıran son olarak İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği bölümünde görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Demirkıran’ın naaşı akşam saat 19.00’da Cengiz Topel Havalimanı’ndan kalkacak uçakla memleketi Gümüşhane’ye götürülecek ve yarın öğle namazının ardından Tekke köyünde kılınacak cenaze namazına müteakip aynı yerde toprağa verilecek.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11