banner333

banner309

Gümüşhaneliler, Hafta Sonu Yaşadıkları Eziyete Çare Arıyor

Gümüşhaneliler hafta sonları şehir içi ulaşımda yaşadıkları zorlukların çözüme kavuşturulmasını istiyor.

Gündem 12.02.2024, 10:58
Gümüşhaneliler, Hafta Sonu Yaşadıkları Eziyete Çare Arıyor
banner400

Gümüşhaneliler hafta sonları şehir içi ulaşımda yaşadıkları zorlukların çözüme kavuşturulmasını istiyor. Duraklarda uzun süre beklemek durumunda kalan vatandaşlar, bir saati bulan bekleme süresi nedeniyle isyan ediyor.

Özellikle Cumartesi ve Pazar günleri yaşanan gecikmelerin günlük yaşantılarını olumsuz etkilediğini belirten vatandaşlar, yetkililerden sorunun çözümü için adım atılmasını istiyor.

Gümüşhane'de hafta sonları şehir içinde yapılan toplu taşıma seferleri sık sık gecikmelerle karşı karşıya kalıyor. Gecikmelerin kimi zaman bir saati aştığı belirtiliyor. Bu durum, toplu taşımayı kullanan vatandaşların planlarını altüst ediyor ve mağduriyetlerine neden oluyor.

Şehir merkezine gitmek için toplu taşımayı kullanan vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyeti; "Hafta sonu alışveriş yapmak için şehir merkezine gitmek istedim. Durakta 45 dakika bekledim fakat otobüs gelmedi. Mecburen taksiye binmek zorunda kaldım. Bu durum hem maddi açıdan beni zor durumda bıraktı hem de zamanımı kaybetmeme neden oldu" ifadeleri ile dile getirdi.


Konuyla ilgili Gümüşkoza’ya konuşan, ismini vermek istemeyen vatandaş, "Hafta sonu ailemle parka gitmek için toplu taşımayı kullanacaktık. Fakat otobüsün geç gelmesi nedeniyle parkta oturacak yer bulamadık. Bu durum hem çocuklarımın keyfini kaçırdı hem de ailece güzel vakit geçirmemizi engelledi" dedi.

Hastaneye gitmek için saatlerce otobüs beklediğini dile getiren B.A. ise, "Hastaneye gitmek için 45 dakikadan fazla otobüs bekledim. Otobüsler çok geç geliyor her ne kadar bizlere 15 dakikada bir 30 dakikada bir deseler de asla o saat aralığında otobüs olmuyor. Hafta sonu hastalansak hastaneye yetişemeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yaşanan gecikmelerden dolayı tepkilerini dile getiren vatandaşlar, yetkililerden sorunun çözümü için adım atılmasını istiyor. Vatandaşlar, toplu taşıma seferlerinin saatinde kalkmasını ve gecikmelerin önüne geçilmesini talep ediyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:23
Güneş 05:05
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:33
Yatsı 21:07