banner333

banner309

Gümüşhaneli Hekimler Platformunda görev dağılımı yapıldı

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) bünyesindeki 6 resmi platformdan birisi olan Gümüşhaneli Hekimler Platformu’nun yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.

Gurbet 02.02.2024, 11:30
Gümüşhaneli Hekimler Platformunda görev dağılımı yapıldı
banner400

Prof.Dr.Ali Metin Esen başkanlığında GÜSİAD genel Merkezi’nde yapılan toplantıda yönetim kurulu üyelerinin atamaları gerçekleşti. 

Yeni yapılanma ile Başkan Yardımcılığına Dr. Suzan Öztürk, Genel Sekreterliğe Dr. Emre Boşnak, yönetim kurulu üyeliklerine Doç.Dr. Zeki Şimşek, Dr. Temel Taşkın, Doç.Dr. Cemalettin Aydın, Doç.Dr. Muammer Aydın, Dr. Metin Tilki, danışma kurulu üyeliklerine ise başkan Dr. Erdal Erdoğdu, Prof.Dr. Özkan Ateş ve Dr. Süleyman Erdoğdu atandı.

Toplantıda konuşan Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanı Prof.Dr. Ali Metin Esen, 14 Mart Tıp Bayramında fiziksel katılımlı bir etkinlik planladıklarını, sağlık alanında yıllarını vermiş meslek duayenlerini de davet ederek onlara plaket takdim etmek istediklerini, hekim meslektaşlarla birlikte sağlık alanındaki konulara bu kapsamda teşekkül etmiş bir sivil toplum yaklaşımıyla katkı sağlamak istediklerini belirterek, ilerleyen günlerde planlanacak etkinlik ve çalışma programları da meslektaşlarıyla paylaşacaklarını söyledi.

Gümüşhaneli Hekimler Platformu önceki dönem başkanı Prof.Dr. Özkan Ateş ise platformun kuruluş süresince Covid salgını ve Kahramanmaraş depreminin olumsuz etkilerine rağmen bir çok etkinlik yaptıklarını belirterek, “Bu süreçte bize destek veren meslektaşlarımıza ve GÜSİAD’ımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki aşamada yönetimdeki meslektaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Yeni başkanımıza ve yönetimimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

GÜSİAD Genel Başkanı Dr.Yüksel Yalçın da GÜSİAD’ın kuruluş tarihçesi, platformların kuruluş gerekçelerini, iş dünyasına, kurumsal yapıya, topluma ve meslek alanlarına sağladığı katkıları ifade ederek, GÜSİAD’ın 6 resmi platformundan biri  olan Gümüşhaneli Hekimler Platformuna yeni dönemde başarılar dileyerek yönetim olarak platforma her zaman destek olacaklarını söyledi.

Toplantı sonunda GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, önceki dönem platform başkanı Prof.Dr. Özkan Ateş’e Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Metin Akagün ve Danışma Kurulu Başkanı Erdal Erdoğdu ile tel kari işlemeli tablo hediye etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49