banner333

banner309

Bağcılar'a Gümüşhaneli Muhtar Adayı

Gümüşhane Gökdere köylü hemşehrimiz Sondoğan Şahin, Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi muhtar adayı oldu.

Gurbet 14.12.2018, 09:52 14.12.2018, 10:47
Bağcılar'a Gümüşhaneli Muhtar Adayı
banner400

Sondoğan Şahin Kimdir ? sorusunu bizzat kendisiyle cevaplayarak siz değerli Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi Muhtar Adayını tanıtma imkanı bulduk. Sondoğan ŞAHİN Yıldıztepe Mahallesinden aday olmasının yanı sıra 45 yıldır mahallemizde ikamet eden biri olarak her sokağının sorunlarını bilmesinin yanında hırslı kişiliğiyle de muhtarlık yarışında rakiplerinden daha çok ön plana çıkıyor.
Bu vesile ile öncelikle Sondoğan ŞAHİN Bey'e bizimle görüşmeyi kabul ettiği; güler yüzü, samimiyeti ve sorularıma detaylı cevaplar verdiği için yıldıztepe mahallesi muhtar adayı Sondoğan ŞAHİN'e şahsım adına teşekkür ediyorum. 


Kendinizi Nasıl Biri Olarak Tanımlıyorsunuz?
Uzun yıllar iş hayatının bizzat içinde olan özellikle de inşaat ve hafriyat sektörünün içinden gelen biri olarak devamlı mücadeleci ve hareketli birisiyim. Genç yaşta kendimi büyük iş makinelerinin üzerinde bulduğumdan hayata hep iyi bakmayı aynı zamanda farklı iş alanlarında da insanlar ile iç içe olduğumdan kendimi hep birşeyler yapma gereksinimi hissettirmektedir. Sürekli insanların içerisindeyim. Bu da insanlara elimden geldiğince el uzatmaya çalışmaya çalışırım fakat bunu statü alarak yapmak daha başka olacağını düşünmekteyim.


Muhtarlık Makamına Bakış Açınızı Öğrenebilir Miyim?
Muhtarlık makamı bütün mahallenin her kesimine dokunabilen en alt statüde olmasına rağmen sistemin en önemli öncelikli makamı muhtarlıktır. Halkın sorunlarını, dertlerini, istek ve taleplerini yüksek makamlara da iletebilecek en yakın kişidir muhtardır. Bu yüzden adeta köprü görevi gören Muhtarlık görevini sadece koltuk kavgası değil bir anlamda ‘sosyal sorumluluk’ olarak görüyorum. Artık günümüzde kimseye yalan vaatler ile kandırmanın güç olduğunu çok iyi bildiğimizden yıldıztepe mahallesi muhtar adayı olarak daima doğruları söyleyeceğiz. Bu makamın bağlı olduğu bir üst makam olarak Kaymakam'a bağlı olduğundan dolayı burada mahallemizdeki sorunları ilgili merciye iletmenin yeterli olmadığını devamlı araştırarak mahallemizin sakinlerinin istekleri doğrultusunda araştırmak, talep etmek ve takip etmek üzere düşüncelerim vardır.
  
“Bu Seçim Bütün Seçimlerden Daha Zor” 
Evet çünkü bir belediye başkanı veya diğer adaylar vaatler sunarak seçmenlerini belli oranda etkileyebilirken muhtarlık makamının yetkileri belli bir yere kadar sınırlandırılmıştır. Ben yetkilerim elverdiğince nereye gidilmesi gerekiyor ne yapılması gerekiyor ise mahallemizin sorunları noktasında bizzat takipçisi olacağım.


“Ben Değil Mahallem Kazanacak”
Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi Muhtar Adayı: Sondoğan Şahin Rakipleri Arasında Sokağın Nabzına Göre En Güçlü Aday Olarak Gösterilmektedir.


Niçin Muhtarlık Seçiminde Size Oy Verelim? 
Bu sorunuza verilecek olan cevap olarak Gümüşhane Gökdere Köyü Dernek Başkanlığını 3 yıldır hiç bir karşılık almadan hizmet etmiş olmam konusunu bizzat insanlarla bire bir olmayı, konuşmayı, onların sorunlarıyla ilgilenmeyi sevdiğime bağlıyorum. Bu hususta Yıldıztepe Mahallesi Muhtar Adayı olarak kendime öz güvenim tam; çözüm üretebileceğime, bu işi hakkıyla yapabileceğime inanıyorum. Yine her zaman dediğim gibi 45 yıldır burada yaşayan biri olarak buradaki insanlara hitap edebileceğimi, muhtarlık görevini layıkıyla ve severek yapacağımı düşünüyorum.
Seçim vaatlerim arasında yakın zaman da görüleceği üzere "ALO MUHTAR" hattı kurarak en ufak sorunlarında dahi mahalle halkımın bana ulaşabilirliklerini artıracağım. Zaten seçim çalışmalarında adresimi ve telefon numaramı paylaştığını, bunun da samimiyetinin bir göstergesi olduğunu vurguluyor. Seçim öncesinde de muhtar olduktan sonra da vatandaşın aynı numaradan kendisine ulaşmaya devam edebileceğini söylüyor.


Ben Ulaşılamayan Bir Muhtar Olmayacağım
Mahalle sakinlerinin bana gece de gündüz de olsa her zaman ulaşabileceklerinin garantisini veriyorum. Az önce de dediğim gibi "ALO MUHTAR HATTI" ile de bunu iyice ulaşılabilir kılarak hizmetlerimizin aksamamasına büyük katkı sağlayacağını da düşünmekteyim. Herhangi bir vatandaşımızın makamımda beni bulamadığı halde rahatlıkla beni telefonla arayıp birinci ağızdan sorunlarını iletebilmesini sağlayacağım.

Seçimden galibiyetle çıkacağınıza inanıyor musunuz? 
Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi Muhtar Adayı olarak Kazanacağıma kesin gözüyle inanıyorum; eminim. En güçlü aday olduğumu düşünüyorum. Sahadaki etkinliğim çok fazla. 45 yıldır aynı semtte ikamet etmem ve uzun yıllar inşaat alanında Esnaf olmanın da verdiği bir şey olarak sima olarak da kesinlikle tanınıyoruz, seviliyoruz. Ben bunu sahaya çıktığımda da gördüm. Görüştüğümüz her on kapının 9’unu ben tanıyorsam 10’u da beni tanıyor; bu yüzden tepkiler çok güzel. Beni tanıyan bir insanın benden başkasına oy verebileceğine inanmıyorum.
 

Yorumlar (1)
Hamit MORKOÇ 5 yıl önce
sonuna kadar destekçiniz muhtarım. biz mahallemizin sizin gibi dürüst birisine emanet edilmesini içten istiyoruz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34