banner333

banner309

Binnur Hayal’den Eğitime Katkı

Bursa Sınav Koleji İdari Koordinatörü Gümüşhaneli hemşerimiz Binnur Hayal’den Gümüşhaneli öğrencilere kitap ve dergi desteği geldi.

Gurbet 24.05.2013, 10:35
Binnur Hayal’den Eğitime Katkı
banner400
 Bursa Sınav Koleji’nin gönderdiği yaklaşık 40 koli kitap ve dergi Gümüşhane’de ki ilk ve orta dereceli okullara dağıtılmaya başladı. Bundan iki ay evvel bir miktar elbise yardımı da yapan Binnur Hayal; “Doğduğumuz topraklardan uzakta olsak ta memleketimizi unutma gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu yüzden Gümüşhaneli yavrularımıza eğitim ve öğretim açısından az da olsa katkı sağlamak bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Yavrularımızın alacağı başarılar bizleri ziyadesiyle gururlandıracaktır” dedi.

  Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; Gümüşhane yetiştirdiği değerleri ile yurdun dört bir yanında doğdukları toprakları unutmamaları güzel bir haslet. Bu yüzden Binnur Hayal Hanımefendiyi bu nazik desteklerinden dolayı öğrencilerimiz adına kutluyorum. Gümüşhaneli işadamlarımı, bürokratlarımızı ve bu topraklardan yetişen diğer Gümüşhanelileri bu şehre katkı vermeye bekliyoruz” dedi.     

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
İSMAİL HAYAL 11 yıl önce
Değrli Yengem ve değerli eşleri Ömer Faruk Hayal'ın eğitim ve diğer hayır işleri artarak devam ediyor. Rabbim her iki güzel insandan razı olsun.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03