banner333

banner309

Hemşeri Derneği İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Trabzon’da faaliyet gösteren Bayburtlular, Gümüşhaneliler, Artvinliler ve Giresunlular hemşeri dernekleri Trabzon İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yunus Karaman ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Gündem 04.05.2024, 16:46
Hemşeri Derneği İstişare Toplantıları Devam Ediyor
banner400

Trabzon Gümüşhaneliler Derneğinde gerçekleşen toplantıda derneklerin faaliyetleri sorunları ve projeleri konuları konuşuldu. İl Müdürü Karaman hemşeri derneklerinin Trabzon’da uyum içinde çalışmasının önemine değinerek “Bu birliktelik ülke genelinde modeldir” dedi..

Gümüşhaneliler Derneği  Başkanı Mürteza Eroğlu Trabzon’da yüz-bine yakın kitleyi temsil ettiklerini dile getirerek şunları söyledi; “Çok zor şartlar altında hemşeri derneklerimizi ayakta tutmak yaşatmak için çabalıyoruz. Komşu illerden gelen bütün hastalar yardıma ihtiyacı olanlar ve öğrenciler başta olmak üzere herkes bizi çare olarak görüyor. Bizlerde yerel yönetimlerden ve devletimizden derneklere destek olmasını istiyoruz? Yoksa ayakta kalmamız artık neredeyse imkansız hale geldi.”
rabzon Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği  Sadettin Okay, Trabzon  Gümüşhaneliler Derneği  başkanı Mürteza Eroğlu,  Trabzon, Trabzon Giresunlular Derneği  başkanı Cemil Alpaslan ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’nin bir araya gelerek oluşturdukları “Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu” toplumsal her konuda dayanışmadan yana birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

-TAKA-

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20