banner333

banner309

Gümüşhaneli Öğrenciler Sağlıklı Yaşamda Ödül Aldı

‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ yarışmasında Gümüşhane ilinden dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Gündem 03.04.2024, 17:45
Gümüşhaneli Öğrenciler Sağlıklı Yaşamda Ödül Aldı
banner400

 ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ yarışmasında Gümüşhane ilinden dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende, edebi ve görsel alanlarda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde birincilik elde eden her öğrenciye 5 bin lira hediye çeki takdim edildi.

Törende, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanı Selami Öktem tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenciler, başarılarından dolayı tebrik edilirken, aynı zamanda Türkiye Finalinde ilimizi temsil etme fırsatı elde ettiler.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması, gençlerin sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek, zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve sağlıklı bir gelecek için farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda düzenlenen yarışma, gençler arasında sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasına katkı sağlıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtirken, Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanı ise gençlerin sağlıklı yaşam konusundaki duyarlılıklarının önemine vurgu yaparak, dereceye giren öğrencilere teşekkür etti. Dereceye giren öğrenciler, Türkiye Finalinde Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil etmek için heyecanla beklemeye başladılar.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58