banner333

banner309

Gümüşhanespor, Yüzüstü Bırakıldı!

Gümüşhanespor 03.04.2024, 23:03
Gümüşhanespor, Yüzüstü Bırakıldı!
banner400

Gümüşhanespor yönetim kurulunun, seçimlerin tamamlanmasının hemen adından istifa ederek takımı yüzüstü ortada bırakması tartışmaları da beraberinde getirdi.

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen’in 31 Mart yerel seçimleri sonucunda belediye başkanlığını kaybetmesinin ardından Gümüşhanespor Yönetim Kurulu’nda istifalar yaşanırken, Gümüşhanespor’un planlı yapıldığı düşünülen bir eylemin kurbanı olduğu konuşuluyor.

Bugün temsilcimiz Gümüşhanespor’un deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olduğu ve 4-3’lük mağlubiyet ile tamamlanan maçtan iki gün önce verilen istifa kararı tartışmalara neden olurken, yönetim kurulunun takımı deplasmana götürmeyeceği bilgisi ise camiaya ve Gümüşhanespor taraftarına adeta soğuk duş etkisi yarattı. Deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya gidememe tehlikesi ile karşı karşıya kalan Gümüşhanespor’un imdadına ise Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Teşkilatı yetişti.

Hafta sonu gerçekleştirilen yerel seçimler dolayısıyla oynanacak olan karşılaşmalar hafta içine ertelenirken, deplasman için yola çıkması gereken futbol takımı istifaların ardından adeta ortada bırakıldı. MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, MHP Milletvekili Musa Küçük, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış ve beraberinde ki birçok kişi, bugün oynanan karşılaşmanın hemen öncesinde olağanüstü bir şekilde toplanarak takımın otel ve uçuş organizasyonları ile ilgili yaşadığı sorunu çözüme kavuşturdu.

“Gümüşhanespor, Bu Zor Günlerinde Yalnız Bırakıldı”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Gümüşhanespor’un ortada bırakıldığını belirterek, “Bu zamana kadar Gümüşhanespor seviciliği yapanlar, bizim için vazgeçilmez diyenler koltuk gidince takımı yüzüstü ortada bıraktılar. Yani koltuk gitti, her şey bitti diyorlar. Daha düne kadar oy devşirmek için maçlara geliyorlar diye feryat edenler, bugün daha koltuğu bile teslim etmeden Gümüşhanespor’u yüzüstü bırakarak kayıplara karıştılar. Gümüşhanespor, bu zor günlerinde yalnız bırakıldı. Batmaya başlayan gemiyi ilk önce terk edenler gibi, terk ettiler. Pazar günü seçim oldu. Pazartesi günü eski belediye başkanının emri ile kulüp başkanlığı yapanlar istifa kararını açıklarken, futbolculara ise başlarının çaresine bakmaları gerektiği söylendi. Oysaki Gümüşhanespor’un 2 gün sonra deplasman karşılaşması vardı. Takımımızın deplasman maçına çıkması için biz elimizden geleni yaptık. İnşallah Gümüşhanespor, önünde ki tüm maçları kazanarak şansını sonuna kadar zorlayacak” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52