banner333

banner309

Buraya Park Edilen Araçlar Kazaya Davetiye Çıkarıyor

Gümüşhane kent merkezinden geçen ve özellikle mesai giriş çıkış saatlerinde İstanbul trafiğini aratmayan transit yolun her iki kenarına da park eden araçlar trafik güvenliğini tehdit etmeye devam ediyor.

Gündem 11.05.2024, 13:30
Buraya Park Edilen Araçlar Kazaya Davetiye Çıkarıyor
banner400

Son dönemde artan araç sayısıyla birlikte özellikle mesai başlangıç ve bitiş, okul giriş ve çıkış saatlerinde trafik yoğunluğunun olduğu Gümüşhane’de facia adeta geliyorum diyor.

Belediye Başkanlığı karşısında geçtiğimiz yıllarda dağ tarafına park eden araçların üzerine heyelanın geldiği Gümüşhane’de son dönemde aynı bölgenin ilerisinde yolun daraldığı noktaya çok sayıda araç park edilmeye başlandı.

Belediye karşısından başlayıp ilerisindeki apartmana kadar olan alanın dağ tarafında neredeyse şeridin yarısına kadar kapatıp yolu daraltan araçlarını park edip giden sürücüler yüzünden trafik güvenliği tehlikeye girerken, midibüs, otobüs, kamyon gibi büyük araçlar buradan geçerken zorluk yaşıyor, kazalara davetiye çıkarıyor. 

Konuyu sosyal medya hesabından paylaşan sürücüler yolun dağ tarafındaki dar alanın dubalarla veya farklı bir çözümle kapatılarak ATM’lerden ilerideki apartmana kadar buraya araç park edilmesinin önüne geçilmesini istedi.

Bahse konu yere araç çekildiğinde neredeyse iki aracın yan yana sürterek geçtiğini ifade eden ve geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda neredeyse 4 kişinin canından olacağını ifade eden sürücüler, “Şehrin ileri gelenleri bu yoldan hiç geçmiyor mu? İki araç yan yana neredeyse sürterek geçiyoruz. Bir tarafa duba çakmak zor mu? Bu yolun basit çözümü varken neden duyarsız kalıyorsunuz. Bizler kötü bir paylaşım yapmıyoruz kimsenin canına malına zarar gelmesin diye paylaşıyoruz. Sizlerin de bu olaya duyarlı olacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27