banner333

banner309

Zil Paneli

Günümüzde zil paneli kullanımı artık zorunlu hale gelmiş, her evde kullanıldığını görebilirsiniz.

Güncel 30.11.2019, 21:40 04.12.2019, 15:19
Zil Paneli
banner400

Günümüzde zil paneli kullanımı artık zorunlu hale gelmiş, her evde kullanıldığını görebilirsiniz. Klasik tasarımları dışında geliştirilmiş olan zil paneli modelleri de artık çok kullanışlı hale geldi. Tüm markaların ürünleri gelişen teknoloji ile zil panelleri üzerinde geliştirme yaparak birçok yeni özellik ekledi. Güvenlik sistemi de içine dahil edilerek rahatça kullanım sağlanacak şekilde üretiliyor. Özellikleri sayesinde daha güvenli ve konforlu kullanım imkanı sunuyor.

Dış görünüş olarak da artık daha estetik ve güzel tasarımlara sahipler. Özellikleri açısında ise birçok ek kullanımları olan çeşitleri bulunuyor. Bunlardan bir tanesi şifre ile geçiş sistemi oluyor. Kapı girişlerinde zili çalmadan artık sadece kapı şifresi ya da daire şifresi girerek geçiş sağlanabiliyor. Apartman kullanımlarında oldukça tercih edilen bir seçenek oluyor.

Kartlı geçiş sistemleri de artık zil paneli özelliklerinden biri olarak kullanılıyor. Daire sayısı kadar kart veya akıllı anahtar verilerek, kapı geçişi sağlanıyor. Kullanımı oldukça rahat ve güvenli olduğu için birçok yerde tercih edilmektedir. Bunların dışında bağlantılı olduğu diafon üzerinden kameralı zil paneli ile tüm kameraların kontrolleri yapılabiliyor. Tam anlamıyla bir güvenlik sistemi oluşturmanızı sağlıyorlar.

Zil paneli fiyatları özelliklerine göre değişiklik gösterebiliyor. Ama genel anlamda zil paneli fiyatları çok uçuk rakamlar değil de uygun fiyatlı oluyorlar. Zil paneli modellerine bakarak istediğiniz özelliklere sahip olanı seçerek kullanımını rahatça sağlayabilirsiniz. Kullandığınız alana estetik bir görüntü sağlayarak da memnun bırakacaktır.

Tüm zil paneli çeşitlerini ElektroMarketim üzerinden inceleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48