banner333

banner309

Yangın Merdiveni

Yangınlarda can kaybını azaltmak hata sıfıra düşürmek için birçok tedbirler alınıyor başlıca ve toleransız tedbirlerin başında yangın merdiveni gelmektedir.

Güncel 25.01.2021, 15:53 25.01.2021, 16:10
Yangın Merdiveni
banner400

Yangınlarda can kaybını azaltmak hata sıfıra düşürmek için birçok tedbirler alınıyor başlıca ve toleransız tedbirlerin başında yangın merdiveni gelmektedir. Yapılan araştırmalar sonrasında son 10 yılda yaşanan yangınlarda yangın merdivenleri zorunlu hale getirildiği için %70 oranında can kaybı sayısını düşürüldüğü görülmüştür. Sizde bir şey olmaz demeyin sevdiklerinizi beklenmeyen misafir olan alevlerin ansızın kapınızı çalmadan sizde sevdiklerinizin can güvenliği için her bütçeye uygun alternatif seçeneği ve taksitli fiyatlarımız için bizi aramanız yeterli olacaktır.

Biz yangın merdiveni imalatı firması olarak İstanbul büyük şehir belediyesinin ve TBMM yönetmelikleri ile zorunlu hale getirdiği ve yangın güvenlik tedbirleri hakkında güncel bilgileri günlük, haftalık, aylık, yılık olarak belirli aralıklarla takip etmekteyiz. Biz yangın merdiveni imalatı konusunda firmamızın en yetkin ve en donanımlı kişiler tarafından yangın merdiveni çalışanlarımız haftalık toplantılar düzenleyip güncel yönetmelik değişiklikleri hakkına bilgi donanımı yüklemekteyiz. Sizde alanında uzman işini özümsemiş gerekli ve yeterli teknik donanıma sahip firmamızdan yönetmeliğe uygun yangın merdiveni yaptırmak istiyorsanız lütfen size yardımcı olmak için telefonun öbür ucundaki güler yüzlü müşteri temsilcilerimizle irtibata geçin.

Yangın merdivenleri yönetmelikler ile zorunlu hale getirilmesiyle bu alanda faaliyet yürüten yangın merdiveni firmaları ölçü, ebat ve en önemlisi insanların can güvenliğini hiçe sayan çoğu orta ve küçük firma ortaya çıkmıştır. Bu firmaların birçoğu yönetmelik ve standartlardan habersiz, tecrübesiz hizmet sunmakta ve cana ve mala zarar verecek ciddi hatalar görülmektedir. Deyim yerinde ise sizin ve sevdiklerinizin can güvenliği için yangın merdiveni projenizi yaptıracağınız firmayı seçerken muhakkak referanslara bakmanız gerekmektedir. Şüphesiz herkes tarafından bilindiği üzere yangın merdivenleri hayat kurtarıcı olduğundan profesyonel olan yangın merdiveni imalatçılarına yaptırılmalıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38