banner333

banner309

Yangın Merdiveni

Hızla gelişen metropol kentimizin gereksinim gereği her geçen gün yeni alışveriş merkezleri zinciri, oteller, moteller, plazalar, iş merkezleri ve siteler inşa edilmektedir.

Güncel 25.01.2021, 15:55
Yangın Merdiveni
banner400

Hızla gelişen metropol kentimizin gereksinim gereği her geçen gün yeni alışveriş merkezleri zinciri, oteller, moteller, plazalar, iş merkezleri ve siteler inşa edilmektedir. Bu yapıları, özellikle de içerisinde birçok hizmeti barındırdıkları için mega alışveriş merkezlerini her gün binlerce insan ziyaret etikleri için yönetmeliği gereği sıkı bir güvenlik silsilesi uygulanmalıdır. Bu tip yapılarda yangın afetleri ile karşılaşılmadan önce önemlerin alınmış olması gerektiği için o bölgeye sorumlu yangın güvenlik ekipler tarafından periyodik olarak düzenli kontroller yapılmalıdır.

Yangın esnasında yüzlerce insanın bir anda tahliyesini sağlamak için ciddi bir teknik ve tecrübeli ekip çalışması gerekmektedir. Bu noktada yüzlerce insanı taşıyabilecek sağlam bir yangın merdiveni yaptırılmalıdır. İnsan hayatı için rolleri asla küçümsenmeyecek işlevsel yangın kaçış kapıları yüzlerce insanın yangın merdivenleri alanına ulaşmalarına ve bina dışına çıkmalarına olanak sağlar. Böylelikle yangın dehşetine maruz kalmadan feci ölümlerin önüne geçilmiş olur.

Yangın merdiveni uygulamalarımızdan önce uygulama yapılacak alanda resmi yetkilere sahip mühendislerimiz tarafından etüt çalışması yapılmaktadır. Yangın merdiveni yapılacak yapının estetiğini ve dokusunu bozmamak için en doğru alan ve kullanılacak en doğru malzemeleri bu şekilde belirliyoruz. Yangın merdiveni firması olarak alanında uzmanlaşmış kusursuz keşif ekibimiz tarafından etüt yapıldıktan sonra ARGE ekibimiz bilim ve teknoloji gelişmeleri takip ederek eksperlerin getirmiş olduğu bilgilere dayalı sistematik olarak çalışıp yangın merdiveni yaptırmak isteyen müşterilerine yüzde yüz memnuniyet prensibimiz gereği proje üretilmekte süreç fiyat hakkında detaylı bir dosya oluşturulup mümkün olduğunca hızlı bir şekilde müşteriye sunulur.

Alanında uzman eksperlerimiz her biri yangın güvenlik konusunda bir veya daha fazla uzmanlık sertifikasına sahiptir. Teknik mühendislerimiz yerinde inceleme yaparak gerekli olan gerek görsel gerekse yazılı dokümanlar hazırlayıp ARGE birimimizle birlikte çalışma yapmakta ve çalışmalar sonunda yangın merdiveni uygulamasının yapılacağı yerin bilgileri titizlikle dosya haline getirilip yangın merdivenleri konuşunda yetkili mercilere çalışma ve uygulama planı hakkında bilgiler sunulur. Onay alındıktan sonra titizlikte çalışıp işin sonunda teşekkür ile sonuçlandırılması için gerekli düzenlemeler yapılır. Keşif hizmeti için sadece bizi aramanız yeterli olacaktır keşif ve etüt çalışmamız için herhangi bir ek ücret talep etmiyoruz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48