banner333

banner309

Yangın Merdiveni

Mega kent İstanbul’da profesyonel yangın güvenlik ve yangın merdiveni çözümleri ile Türkiye’nin 81 ilinde dört bir köşesinde hizmet vermekteyiz.

Güncel 25.01.2021, 15:56
Yangın Merdiveni
banner400

Mega kent İstanbul’da profesyonel yangın güvenlik ve yangın merdiveni çözümleri ile Türkiye’nin 81 ilinde dört bir köşesinde hizmet vermekteyiz. Tüm ilerde ve tüm ilçelerde hizmet vermeye devam ediyoruz. En kaliteli yangın merdiveni hizmetimizden yararlanmak için sizde en yakın merkezimiz veya şubemizle irtibata geçin sezon indirimi kampanyamızdan faydalanın sizlere en iyi hizmeti vermek için büyük gayret sarf ediyoruz. Yangın merdiveni işleriniz için profesyonel hizmetlerimizden faydalanın detaylı bilgi için lütfen bizi aramaktan çekinmeyin.

İnsan hayatında önemli afetlerin başında gelen yangından korunmak insanlar için oldukça önemli bir husustur. Ortaya çıkan yangından çok nasıl korunmamız gerektiği önemlidir. Hayatımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz hayatımızı idame ettiğimiz yaşam konutlarımızdan yangın sırasında tahliye çok önemlidir. Bu konuda insanların eğitimi oldukça önemli bir yer kaplar. Oluşacak yangın sırasında insanların tahliyesi için yangın merdiveni önemli bir husustur. Yangın merdivenleri "dairesel" ve "Z tipi (çift kollu) merdiven olmak üzere ikiye ayrılır. Yangın vb. doğal afetler dışında terör gibi binaların hızla boşaltılması gereken durumlarda da kullanılan yangın merdivenleri insan hayatı için büyük önem arz etmektedir.

Günümüzde büyükşehir belediyeleri ve diğer belediyeler tarafından yönetmeliklerle bulundurulması zorunlu hale getirilen yangın merdivenleri bir konutun insan güvenliğine ve insan hayatına ne kadar önem verdiğini belirlemede oldukça önemli bir noktadır. Geçmişe dönüp baktığımızda ortaya çıkan yangınlarda insanların tahliyesi için bu konunun ne kadar önemli olduğunu anlamak zor olmayacaktır. Ayrıca bu merdivenlerin göz boyamak için mi yoksa gerçekten yönetmeliklere uygun ve montajı sırasında çalışan ekip elemanlarının gerekli sertifika eğitimi almış periyodduk olarak gerekli eğitimden geçmiş olması da çok önemli bir husustur. Konu insan hayatı insan güvenliği ve yaşam standartlarını arttırmak ise hiçbir nokta es geçilmemeli her şey harfiyen uygulanmalıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11