banner333

banner309

Uygun fiyatlı ürünleri kolay bir şekilde almak için interneti kullanın.

Son günlerde ailelerin en önemli gündemi ev ekonomisi haline geldi. Ailelerin bütçelerini ay sonlarına yetiştirmeye çalışmaları aileler için belki de en önemli konu haline geldi.

Güncel 07.05.2019, 18:30
Uygun fiyatlı ürünleri kolay bir şekilde almak için interneti kullanın.
banner400

Son günlerde ailelerin en önemli gündemi ev ekonomisi haline geldi. Ailelerin bütçelerini ay sonlarına yetiştirmeye çalışmaları aileler için belki de en önemli konu haline geldi.

Teknolojide yaşanan gelişmeler sonrasında artık internet hepimizin ceplerinde kolay bir şekilde internet erişimi mevcut. Ülkemizin ticari ekosisteminde yer alan pek çok firmada bu teknolojik gelişmelere uyum sağladılar. Ancak yine de bu firmaların büyük bir çoğunluğu yine de eski iletişim yöntemleri ile müşterilerine ulaşmaya devam etmektedirler. Bu yöntem; pek çoğumuzun da bilmiş olduğu kampanya ve indirimleri bastırmış oldukları broşürler ile duyurmaktır.

Broşür bastıran bu firmalar her ne kadar bu tip kampanyalarını internet siteleri üzerinden de yayınlıyor olsalar da; yine de bu tip bilgilendirici broşürlere vatandaşlarımız tarafından gösterilen talebin hala oldukça yoğun olduğunu görmemiz mümkündür.

Biz de hala yoğun olarak kullanılan bu broşürleri son dönem teknolojisi ile birleştirmek amacıyla Türkçe Broşürler sitesini kurduk.

Sitemiz üzerinde ülkemizde halihazırda satış yapmakta olan firmaların pek çoğunun indirimleri ve kampanyalarına yer verilmektedir.

Kategorilere ayrılmış ve kolay arama imkanı olan kullanıcı dostu ara yüz

turkce-brosurler.com sitemiz üzerinde kullanıcılara iletilen broşürlere erişim oldukça kolaydır. Sitemiz üzerinde yer alan alt menülerle birlikte sitede yer alan broşürlerin hepsine erişim oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır.

Örneğin; en son kataloglar, siteye ilk giriş yapıldığında kullanıcıların karşısına çıkan menüde gösterime sunulmaktadır. En popüler ve halihazırda devam eden broşürlerin hepsi en popüler kataloglar menüsünde kullanıcılarımızın takibine sunulmaktadır.

Bu kısımda yer alan katalogların üzerine tıklandığında ise ilgili zincir market veya markanın sitemizin veri tabanında yer alan bütün broşürleri gösterilmektedir. Halihazırda yürürlükte olan broşürler renkli bir şekilde gösterilmektedir. Yürürlük tarihi geçmiş olan kataloglar ise siyah-beyaz bir şekilde sitemizin kullanıcılarına gösterilmektedir.

Bunun yanı sıra eğer aradığınız belli bir ürün var ise bu ürünle ilgili arama yapmak da Türkçe Broşürler sitesi üzerinde oldukça kolay bir şekilde bulunabilmektedir. “Ürünler” menüsünde aradığınız belli bir ürün varsa bunu kolay bir şekilde bulma şansına sahipsiniz.

Ürünler menüsünde yüzden fazla ürüne ilişkin arama yapmak mümkündür. Burada harf gruplarına göre ürün araması yapılabilmektedir. Bu menü üzerinden dilediğiniz ürüne ilişkin arama yapabilirsiniz. İstediğiniz ürüne ilişkin sekmeye tıkladığınızda o ürünün satışının yapıldığı firma ve zincir marketlerin listesi karşınıza gelecektir. Bu liste üzerinde dilediğiniz firma ve marketi seçebileceğiniz gibi istediğiniz ürünün satışının yapıldığı tüm firmaların broşürlerine de erişmeniz oldukça kolaydır.

Türkçe Broşürler veri tabanında yer alan broşürleri aramada gösterilen kolaylıklardan bir diğeri ise “Kategorilerine göre satıcılar” isimli menüdür. Bu menüde sitemiz veri tabanında kayıtlı olan firmaların faaliyet göstermiş oldukları sektörlere dönük arama yapma imkanı bulunmaktadır.

Burada 7 farklı sektör ve bunlara ek olarak 1 de diğer kategorisi bulunmaktadır.

Bu 2 menünün yanı sıra yine Türkçe Broşürler sitemiz üzerinde 4 farklı menü daha bulunmaktadır.

Teknolojinin bizlere sunmuş olduğu pratikliği kullanmak ve en kaliteli ürünlere ilişkin fırsatlara kolay bir şekilde erişim sağlamak Türkçe Broşürler ile birlikte oldukça kolay. Türkçe Broşürler sitemiz ile aile ve evinizin ekonomisine ciddi bir katkı sağlamış olacaksınız.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38