Sade Altın Yüzük Modelleri

Güncel 24.03.2020, 11:29
Sade Altın Yüzük Modelleri

Sade Altın Yüzük Modelleri

Bayanlar yüzük takarak kendilerini daha güzel hissederler. En çok tercih edilenleri ise altın olanlardır. Altın hem bir aksesuar hem de yatırım olarak düşünüldüğünden dolayı daha fazla talep görür. Altın yüzük modelleri taşlı ve taşsız olarak çeşitlendirilir. Taşsız olan altın yüzük modelleri biraz daha sade gibi görünse de oldukça popülerdir.

Sade ve zarif yüzükler günlük kullanım için daha idealdir. Günlük kullanılacak yüzüklerin takılmayacak tarzda olması tercih edilir. Taşlılar takıldığından taşsız ve sade yüzükler günlük kullanım için çok daha rahattır. Sınırsız sayıda sade yüzük modeli bulunmaktadır. Sade yüzükler, üzerlerine işlenen işlemelerle hareketlendirilir. Taşlı yüzüklerde ise pırlanta, safir, yakut ve elmas gibi çok değerli taşlar kullanılmaktadır.

Özel Tasarımlı Altın Yüzük Modelleri

Sıradan ve klasik yüzük kullanmak istemeyen hanımlar özel tasarım altın yüzük modellerini tercih etmektedir. Kişiye özel tasarımlarla hazırlanan bu yüzüklerde kişinin tercihleri önceliklidir. Tasarım için kişinin tercihlerini ve hayalideki modeli tasvir etmesi yeterlidir. Her zevke özel altın yüzük tasarımları bulunmaktadır.

Büyüklere beyaz altını sevmezler. Onlara göre altın sarı olmalıdır. Oysaki beyaz veya sarı olması altının değerini değiştirmez. Beyaz altından tasarlanan yüzükler genç bayanlar arasında çok daha popülerdir. Beyaz ile sarının birlikte kullandığı modeller ise ayrı bir güzelliğe sahiptir. Son zamanlarda kahverengiile sarının harika uyumunun bir arada kullanıldığı yüzükler modadır. Trendini koruyan modeller arasında beyaz ve taşlı yüzükler de bulunmaktadır. Yeni moda altın yüzükleri https://www.lizaypirlanta.com/altin-alyans sayfasından takip edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48