Clinique ve Zengin Ürün Seçeneği

Güncel 24.03.2020, 11:31
Clinique ve Zengin Ürün Seçeneği

Clinique ve Zengin Ürün Seçeneği

Dünyaca ünlü Clinique markası, her cilt tipine uygun ürünler üretmektedir. Makyaj ve cilt bakım ürünleri üreten markanın ürün yelpazesi oldukça geniştir. Fondöten, göz kalemi, allık, maskara, deodorat gibi ürünlerin yanı sıra farklı cilt tiplerine uygun olarak üretilmiş cilt bakım serumlarını, kremlerini, yıkama jellerini markanın ürünleri arasında bulabilirsiniz. Ürünler teknolojik gelişmelerin kullanıldığı laboratuvardaki çeşitli deney ve uygulamalar neticesinde üretilmektedir. Yenilikler ışığında ürettiği ürünlerle Clinique markası sektöre yön vermektedir.

Bayanların Tercihi; Clinique

Bayanlar için ciltleri çok değerlidir. En değerli ve en kıymetli elbiseleri olduğuna inandıkları ciltlerini sağlıklı tutabilmek için hanımlar Clinique markasını tercih etmektedir. Makyaj ve cilt bakımı ürünlerinde zararlı maddelerin ve kimyasal ürünlerin kullanılmaması çok önemlidir. Doğal ürünler kullanılarak üretilen ürünlerde; kuru, yağlı, karma cilt tiplerinin ihtiyaçları dikkate alınmıştır.

Dünyaca ünlü markanın öne çıkan ürünleri arasında; fondöten çeşitleri bulunmaktadır. Farklı renk çeşitleri bulunan fondötenlerinin özel formülü dikkatleri çekmektedir. Lekeleri, ton farklılıklarını ve kusurlarını kapatan fondötenler ciltte parlama yapmaz. Yüzün her bölümüne uygulanabilen bu ürünler parlama sorunun önüne geçmektedir. Clinique CC kremleri sadece cilt tonunu eşitlemez. Aynı zamanda cildi güneç ışınlarına karşı da korur. https://www.kozmela.com/clinique sayfasında bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11