banner333

banner309

Psiphon Nasıl İndirilir?

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesi ve her geçen gün yenilenmesi ile birlikte hayatımıza çok fazla sayıda uygulamalar girmiştir.

Güncel 29.10.2020, 15:03 29.10.2020, 15:09
Psiphon Nasıl İndirilir?
banner400

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesi ve her geçen gün yenilenmesi ile birlikte hayatımıza çok fazla sayıda uygulamalar girmiştir. Bunlardan biri de psiphon adlı bir uygulamadır. Bazı sitelere erişim sağlamak ve giriş yapmak istemenize rağmen ne yaparsanız yapın giriş yapamazsınız. İşte bu uygulama sayesinde erişimi engellenmiş sitelere bile giriş yapabiliyorsunuz. Bu uygulamanın paralı versiyonu olmakla birlikte parasız versiyonu da bulunmaktadır. Ücretsiz versiyonunu tercih ederseniz haliyle uygulama sırasında birçok reklamda gösterilecektir. Buna ek olarak bağlantınızda da yavaşlama olabilir. Bu yüzden daha hızlı işlem yapmak adına ücretli versiyonunu indirmenizi öneririz. Böylece gereksiz olan reklamlara da maruz kalmamış olursunuz.

Psiphon Uygulaması Nedir?

Psiphon 2007 senesinde erişim sansürlerini önleme sistemleri ve teknolojileri geliştiren bağımsız bir şirket olarak kuruluştur. Psiphon uygulaması güvenli iletişim sağlayan ve gizleme teknolojilerinin bir kombinasyonunu kullanan bir araçtır. Güvenlik sebebiyle bazı sitelere giriş engeli olmaktadır. Bu araç sayesinde engelli sitelere dahi girilebilmektedir. Buna tam anlamıyla sansür öleme aracı da denilebilir. Bazı ülkelerdeki internet düşmanı olarak anılan kullanıcıları desteklemek amaçlı tasarlanmış bir uygulamadır. Okunuş şekli sayfın olmakla birlikte VPN, http, SSH gibi vekil teknoloji sunucularını kullanarak internet içeriklerine konulan engelleri aşmak için geliştirilmiştir. Tamamen güvenli ve hızlı bir şekilde engelli sitelere erişimi sağlamaktadır. Ücretli versiyonunda reklam olmamakla birlikte hız limiti de sınırsınız olmaktadır.

Psiphon Uygulaması ve Kurulum Aşamaları

Psiphon uygulaması kurulumu için öncelikli olarak psiphon uygulamasını indirmek gereklidir. Sonrasında kurulum yapmak istediğiniz cihaza göre aşamalar adım adım izlenir. Android telefonlar için uygulama indirme mağazasından uygulamayı bulup indirin. Ardından telefonunuzun ekranına uygulamanın simgesi gelecektir. Uygulamayı açın ve başlat butonuna tıklayın. Tüm cihaz tünellensin mi diye bir soru karşınıza çıkacaktır. Buna tamam deyin ve ardından karşınıza dikkat uyarısı çıkacaktır.  Uygulamaya güveniyorum seçeneğini de tıklamanız yeterlidir. Sonrasında telefonunuzun üst kısmına P simgesi ve anahtar simgesi gelecektir. Bu andan itibaren uygulama çalışmaya başlayacaktır. Windows serisinde ise uygulamayı indirdikten sonra indirmiş olduğunuz dosyayı açmanız yeterli olacaktır ve kurulum başlayacaktır. Uygulamanın bağlandığını gördüğünüz anda çalışmaya başlamıştır demektir. Sonrasında tarayıcınıza girip internete bağlanabilirsiniz.

Psiphon Uygulaması ve İndirme Aşamaları

Psiphon uygulamasını indirmek son derece basit olmakla birlikte hızlı bir şekilde yapılabilmektedir.  Hangi işletim sistemini kullanıyorsanız indirshop üzerinden seçip kolaylıkla indirebilirsiniz. Akıllı telefonuna indirecekseniz ve işletim sisteminiz android ise yine indirshop.com üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz. Aynı şekilde tabletinize de indirebilirsiniz. Psiphon uygulamasını indirmek için isterseniz tıklayıp isterseniz indirshop.com üzerinden arama kutusunu kullanıp ilgili içeriğe ulaşık indirme linklerini görebilirsiniz. Her türlü popüler uygulama ve oyun indirmek için www.indirshop.com sitesini şiddetle tavsiye ederiz.   

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11