Paykasanın Güvenilir Adresi

Güncel 17.08.2018, 00:21
Paykasanın Güvenilir Adresi

Paykasa kart sayesinde alışverişlerinizde sorunsuz işlem olanağına sahip olarak korkusuzca güvenli bir şekilde alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Farklı limit seçenekleri ve uygun fiyatları ile ön ödemeli kart sistemlerinden olan güvenli işlemleri için hızlıpaykasa.com adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Sitede satın alabileceğiniz pek çok sanal kart seçeneği mevcuttur.

Paykasa Özellikleri

Alışveriş için güvenli ödeme sistemi olarak gösterilen Paykasa, kart sistemi bilgi paylaşımı gerek kalmadan alışveriş yapmanıza olanak sunar. Alışveriş yaparken üyelik gerektirmez. İçeresinde bulunan limit doğrultusunda alışveriş imkanı tanır ve kaybolma, çalınma gibi bir korkusu bulunmaz. Birçok kişi için oldukça güvenli olan bu sistem sayesinde alışveriş sitelerinden rahatlıkla alışveriş yapabilir, oyun sitelerinden oyunlar satın alabilirsiniz. Ucuz Paykasa işlemleri için hemen siteyi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Paykasa Satın Alma

Paykasa satın almaya karar verdikten sonra, sitede bulunan limit seçeneklerinden kendinize uygun olanı belirlemeniz yeterli oluyor. En az 10 Euro en fazla ise 250 Euro seçeneklerine sahip olan sanal kartlar için dilediğiniz limit doğrultusunda kart alımı gerçekleştirebilirsiniz. Satın almak istediğiniz kart için müşteri hizmetleri ile iletişim adresleri üzerinden iletişime geçerek Paykasa kart sahibi olabilirsiniz. Ödemeleri gerçekleştirdikten sonra kart bilgileri istediğiniz adrese mail ya da sms olarak gönderilecek ve hemen kullanamaya başlayabileceksiniz. Ön ödemeli sanal kart ile istenmeyen harcamalardan uzak durabileceksiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11